Vybrať darček pre muža k 60 narodeninám nemusí byť problém

darcekova-debna-pivo

So zvyšujúcim sa vekom majú mnohokrát ľudia oslávencovi problém vymyslieť darček, nakoľko často nadobudnú pocit, že už všetko potrebné má. 60-tka je však pekný vek, ktorý si skvelý darček určite zaslúži. Máme pre vás zopár tipov, čo zvažovať pri výbere darčeka a na záver aj tip na darček k 60-tym narodeninám, ktorý poteší každého muža.

Čo zvážiť pri výbere darčeka k 60 narodeninám?

Darčeky by ste vždy mali vyberať s ohľadom na vkus oslávenca a prihliadajte aj na to čo má rád. Zamyslite sa tiež ako daný človek rád trávi svoj voľný čas. Ak kupujete darček napr. manželovi alebo otcovi, zrejme pre vás nebude problém vybrať niečo podľa jeho vkusu. Ak sa však chystáte na oslavu 60-tych narodenín maminho bratranca, ktorého vídate tak raz za 5 rokov, skúste vyberať skôr neutrálnejšie darčeky.

Tip na darček pre muža k 60 narodeninám

Medzi originálne darčeky, ktorými určite nestúpite vedľa a potešíte rovnako niekoho blízkeho ako aj vzdialenejšiu rodinu, či známych určite patrí:

Darčeková debna s páčidlom WauBox

Drevená darčeková debna WauBox je originálnym darčekom, ktorý mužov jednoducho musí potešiť. Obsah debny si vychutná každý gurmán a otváranie debny je zas nevšedným zážitkom.

Drevená debna zaujme už na prvý pohľad a svoj obsah chráni do poslednej chvíle. Oslávenec tak bude mať naozaj prekvapenie, čo sa nachádza vnútri. Nie ako pri obyčajných darčekových košoch obalených priesvitným celofánom, ktoré svoj obsah odkryjú ešte pred odovzdaním.

Neoddeliteľnou súčasťou WauBoxu je páčidlo a otváranie dreveného veka bude vďaka nemu poriadna zábava, pri ktorej obdarovaný otestuje aj svoje sily.

Milovníkov piva poteší napríklad Darčeková debna Pivkár. Nájde si v nej  6 druhov belgických pív a rôzne slané aj sladké pochutiny. Z výberu svetlých, tmavých aj ovocných pív určite ochutná aj niečo, čo doteraz nepoznal. Tieto belgické pivá s rôznym obsahom alkoholu patria k najoceňovanejším na rôznych súťažiach po svete.

Myslíte si, že oslávenec viac ocení rum? V tom prípade mu tiež môžete vybrať debnu na mieru. Rum z Venezuely, Karibiku alebo netradičného Madagaskaru? Vo WauBoxe môžete nájsť všetky. Z Venezuely pochádza napr. veľmi obľúbený rum Diplomatico Reserva Exclusiva, ktorý v sudoch zreje až 12 rokov. Ak chcete prekvapiť, skúste madagaskarský rum Dzama Cuvée Noire Prestige, ktorý zaujme chuťou vanilky s banánom, kokosom a pomarančmi.

Nechcete nič nechať na náhodu a radšej stavíte na česko-slovenskú klasiku? Zvoľte teda darčekovú debnu so slivovicou R.Jelínek. Slivovica patrí medzi najobľúbenejšie destiláty na Slovensku a značka Rudolf Jelínek je zárukou kvality. V každej debne sa samozrejme nachádzajú aj dlhotrvácne pochutiny ako napr. francúzska hrubozrnná paštéta s koňakom, baklažánová tapenáda, oriešky, olivy, čokoláda či marhuľové chutney.