Darčeková debna s rumom

darcekova-debna-rum

Debny s páčidlom WauBox sú skvelým darčekom na narodeniny, k výročiu, na rozlúčky so slobodou a na mnohé iné príležitosti. V debnách sa nachádzajú slané aj sladké pochutiny rôznych druhov, ktoré potešia každého kto má rád kvalitné jedlo. Taktiež si do debny môžete vybrať z mnohých druhov alkoholu. Teraz si predstavíme darčekové debny  s rumom:

Darčeková debna s rumom Diplomatico

Rumy Diplomatico pochádzajú z Venezuely, kde ich na úpätí Álp vyrába spoločnosť Destilerias Unidas. Na etikete je vyobrazený Don Juan Meléndez alebo aj “Don Juancho”, ktorý rád cestoval a popritom zbieral a ochutnával rumy z rôznych krajín. Jeho zanietenie pre rumy bolo nakoniec inšpiráciou pre vytvorenie rumov Diplomatico.

Vo WauBoxe môžete nájsť Diplomatico Reserva Exclusiva. Zmes rumov z ktorých je namiešané Diplomatico zreje v sudoch v priemere až 12 rokov. Rum má vôňu pomarančov, santalového dreva a vanilky. Chuť je mierne korenistá s nádychom pomarančovej kôry a karamelu. Najlepšie si ho vychutnáte ak ho budete popíjať s kockami ľadu, avšak môžete si z neho aj namiešať vaše obľúbené drinky.

Darčeková debna s rumom Republica exclusive

Ďalším rumom, ktorý môžete nájsť vo WauBoxe je rum Božkov Rebulica exclusive. Síce pochádza z Českej Republiky ale je vyrobený z Karibských rumov zrejúcich v sudoch v priemere 8 rokov. Pri jeho miešaní boli použité rumy z Barbadosu, Jamajky, Nikaragui a Dominikánskej Republiky, dosladené karamelom. Aj preto má tento rum arómu a chuť s tónmi karamelu, vanilky, orieškov a sušeného ovocia. Tento rum odporúčame piť samotný v izbovej teplote.

Drčeková debna s rumom  Dzama Cuvée Noire Prestige

Ak chcete ochutnať skvelý rum s výraznou chuťou z Madagaskaru, vyskúšajte WauBox s rumom Dzama Cuvée Noire Prestige. Tento rum zreje v dubových sudoch po dobu 3 rokov. Madagaskar je jedným z najväčších exportérov vanilky do sveta a vanilka sa odráža aj v chuti a vôni rumu Dzama Cuvée Noire Prestige. Cukrová trstina z ktorej je rum vyrobený totiž rastie na plantážach po vanilke. Okrem vanilky v rume môžete cítiť aj kandizované pomaranče či zázvor ale aj citrusy, banán či kokos. Rum patrí do kategórie luxusných tmavých melasových rumov.

Darčeková debna s rumom Captain Morgan

Pokiaľ obľubujete výrazne korenené rumy, vybrať si môžete debnu s rumom Captain Morgan Spiced Gold. Tento rum je namiešaný podľa tajnej receptúry zmesy liehovín z Karibiku, korenín a ďalších ingrediencií. Po destilácií najskôr lieh približne rok zreje v dubových sudoch a až potom sa do rumovej zmesi primiešajú korenia tiež pochádzajúce z karibských ostrovov.