Darčeková debna WauBox vs. darčekový kôš

darcekova-debna-whisky-chivas

Hľadáte zaujímavý darček ale nenapadá vám nič originálne? Rozmýšľate nad kúpou darčekového koša? Darujte radšej WauBox – darčekovú debnu s páčidlom. Tu sú 3 dôvody prečo si vybrať radšej WauBox:

1.    Drevená darčeková debna

Prvou a nie malou výhodou darčekovej debny WauBox oproti iným darčekovým košom je jej balenie. Debny sú drevené, a teda ich obsah zostáva tajomstvom až do otvorenia. Darčekové koše sú zvyčajne zabalené len vo fólií a obdarovaný teda ihneď vidí čo je vnútri. Pri WauBoxe oslávenec nepríde o napätie z toho, čo sa v jeho debne nachádza. Určite bude zvedavý a bude sa tešiť na otvorenie takéhoto darčeku. Nehovoriac o tom, koľko pozornosti si takýto darček získa. Priniesť veľkú drevenú debnu na akúkoľvek oslavu, bude momentom, ktorý sa nezaobíde bez povšimnutia.

2.    Darčeková debna s páčidlom

Debny od WauBoxu sa neotvárajú len obyčajným rozviazaním mašle. Drevenú debnu je potrebné vypáčiť. Páčidlo je súčasťou balenia každej debny. Práve vďaka zaujímavému otváraniu debny, je takýto darček aj skvelým zážitkom a nie je len obyčajným košom. Takéto otváranie je aj skúškou sily oslávenca a na párty sa zaručene stane zábavným bodom programu. Zážitok z otvárania debny si obdarovaný človek ešte dlho zapamätá rád o ňom bude rozprávať aj ostatným. Mladšie generácie si určite proces vypáčenia aj radi natočia a budú ho zdieľať na sociálnych sieťach. Vašu kreativitu pri výbere darčeka, tak ocenia aj ďalší ľudia.

3.    Výber alkoholu a kvalitné pochutiny

Vo WauBoxe môžete vybrať aký alkohol má oslávenec rád a práve túto fľašu dostane vo svojej bedni. Na svoje si tak prídu milovníci whiskey, rumu, piva, vína a mnohých ďalších destilátov. Gurmánov určite potešia aj potraviny najvyššej kvality. V debne sa nachádzajú rôzne druhy slaných aj sladkých pochutín, ktoré potešia chuťové poháriky naozaj každého. Okrem obľúbených  pochúťok ako arašidy, olivy alebo čokoláda navyše oslávenec môže vyskúšať aj zaujímavé chute jelenej teriny alebo baklažánového kaviáru a mnohých ďalších.