Darček na deň otcov

darcek-den-otcov

Deň otcov sa Slovensku oslavuje tretiu júnovú nedeľu, čo tento rok vychádza na 21. júna. O dni matiek sa zvyčajne hovorí oveľa viac, avšak otcovia si zaslúžia oceniť rovnako ako mamy. Prekvapte preto otca na deň otcov zaujímavým darčekom. Máme pre vás tipov na darčeky pre otca:

Darčeková debna s páčidlom

Ak chcete otca potešiť aj pobaviť, skvelou voľbou na deň otcov bude WauBox – darčeková debna s páčidlom. Otec si tak vďaka vám vychutná kvalitný prípitok a spolu si môžete pochutnať na výberových potravinách. WauBox však nie je len o svojom skvelom obsahu. Otec si pri ňom vyskúša aj svoju silu, keďže obsah si musí svojpomocne vypáčiť. Určite sa pri otváraní drevenej debny spolu nasmejete a otec ocení originalitu darčeka. Samotné balenie v debne skvele vyzerá a skrývajú sa v nej dobroty, ktoré si ľudia sami od seba len tak nekúpia. Vďaka vám otec spozná rôzne nové výnimočné chute.

Bezdrôtová nabíjačka

Ak je váš otec fanúšikom najnovších technológií, kúpte mu bezdrôtovú nabíjačku na mobil. Bezdrôtové nabíjačky sú skvelou voľbou pre kohokoľvek, kto často využíva svoj mobil a ocení, že ho môže narýchlo položiť na nabíjaciu podložku a nemusí sa obťažovať jeho zapájaním. Takto bude mať telefón stále nabitý a pripravený na použitie, či už doma alebo v kancelárií.

Ponožky

Ponožky môžu tiež potešiť ale nevyberajte tie obyčajné nudné čierne alebo biele. Dajte si na výbere záležať a darujte vzor, ktorý sa spája s niečím čo má váš otec rád. V dnešnej dobe zoženiete takmer čokoľvek a ak napr. váš otec rád chodí na hory, kúpte mu ponožky s horami, ak rád bicykluje, kúpte mu tie s bicyklom, ak zbiera hríby, nájdite také čo sa hodia k tejto činnosti. Nejde tak ani o darček samotný ako o to, že otca poteší, že viete čomu sa rád venuje.

Kozmetika

Kozmetika nie je len pre ženy. Potešiť ňou môžete aj otca. Preskúmajte výrobky, ktoré používajú profesionálni barberi a doprajte otcovi extra starostlivosť pri holení. Sety na holenie alebo kvalitné vody po holení využije každý chlap.

Poháre a fľaša na whiskey

Vychutná si otec rád kvalitnú whiskey? Darujte mu na set pohárov a fľašu z ktorých si každý hlt užije ešte viac. Ak chcete aby váš darček ešte viac zažiaril, môžete nechať na tento set vygravírovať jeho iniciály.