Ako vyberať darčeky pre páry?

darceky-pre-pary

Výber darčeka môže byť náročnou činnosťou už samostatne pre muža alebo ženu. Čo však vybrať ak potrebujete darček pre oboch? Pozrite si nasledovné tipy, ktorými bez problémov vyriešite darček pre páry na svadby, oslavy alebo akékoľvek iné príležitosti. Nájdete originálne darčeky, ktoré sa budú páčiť obom a určite ich využijú.

Spoločenské hry

Ak hľadáte dar pre páry, ktoré sa radi zabavia, vyberte im spoločenskú hru. Existujú aj spoločenské hry špeciálne určené pre páry, obsahujúce rôzne typy zaujímavých otázok na ktoré si môžu spoločne odpovedať. Aj keď sú spolu dvaja už dlho, nikdy nie je neskoro zistiť o tom druhom niečo nové. A po rokoch sa niekedy hodí aj inšpirácia na podnietenie konverzácie o niečom novom. Ďalšou možnosťou sú aj rôzne party alebo vedomostné hry využiteľne vo dvojici alebo aj pri večeroch s priateľmi.

Darčeková debna s páčidlom

Darčekom, ktorý určite nezostane hodený v kúte je aj darčeková debna s páčidlom WauBox. Drevená debna plná chutných vecí poteší rovnako ženy aj mužov. V prvom rade sa s týmto darčekom každý pár dobre zabaví. K jeho obsahu sa dostanú len ak spoločnou šikovnosťou vypáčia veko debny. Následne si pochutia na výberových potravinách ako napríklad jelenia terina s koňakom s pečenými chlebovými plátkami alebo marhuľové chutney s perníkovým korením. K tomu všetkému si vychutnajú prípitok, ktorý im vyberiete. V debne môžu nájsť víno, pivo, gin, rum, whiskey, tequilu, vodku, Becherovku ale aj slovenské pálenky ako slivovica či Tatra Tea.

Nádoba na fondue

Ak chcete patriť medzi obľúbených kamarátov, tak sa radšej vyhýbajte nákupu nudných domácich potrieb, pokiaľ si ich pár vyslovene nevyžiada. Nádoby na fondue však potešia každého kto miluje syr alebo čokoládu. Podľa preferencií páru si potom môžu doma roztopiť syr alebo čokoládu a namáčať si do sladkej alebo slanej zmesy ovocie, zeleninu alebo iné dobroty. Vychutnajú si tak zážitok, ktorý vyzerá ako z drahej reštaurácie aj vo vlastnej obývačke.

Obraz alebo print

Originálnym darčekom pre pár je aj kúsok umenia. Ešte lepšie bude ak im necháte vytvoriť umenie na mieru. Mnohí umelci vedia vytvoriť krásny print alebo obraz podľa fotografie. Vyberte niekoho šikovného a stačí ak mu zašlete fotku páru. Následne budete mať úplne jedinečný dar. Takéto prekvapenie na mieru ocení každý pár a určite ho radi vystavia aj vo svojom príbytku. Nezabudnite však na tento darček vyhradiť viac času, nakoľko kvalitní umelci ho nestihnú vyrobiť zo dňa na deň.