Čo nájdeš v darčekovej debne Pivkár?

darcekova-debna-pivo

Chcete potešiť oslávenca, ktorý miluje pivo? Darujte mu darčekovú debnu Pivkár s páčidlom. Samotná drevená debna je darčekom, ktorý na prvý pohľad zaujme. Čo sa v nej však nachádza?

Obsah darčekovej debny

Neoddeliteľnou súčasťou každej darčekovej debny WauBox je páčidlo. Práve vďaka nemu sa dá dostať k zvyšnému obsahu debny. Navyše aj preverí šikovnosť a silu obdarovaného, nakoľko veko drevenej debny musí vypáčiť.

Hlavným obsahom darčekovej debny Pivkár je už podľa názvu samozrejme pivo. V debne sa nachádzajú rôzne druhy piva, na ktorých si určite pochutia rovnako muži aj ženy. Debna Pivkár obsahuje nasledovné belgické pivá:

  • Pivo St. Bernardus Abt – silné tmavé pivo s obsahom alkoholu až 10%. Pravidelne sa v rôznych súťažiach umiestňuje medzi najlepšími pivami sveta. Vďaka skvelej rovnováhe medzi horkou a sladkou chuťou si ho vychutnajú aj najväčší milovníci piva.
  • Pivo Leffe Radieuse – polotmavé pivo s čerešňovo-ovocnou chuťou môže pripomínať aj portské víno. V tomto pive môžete objaviť aj chute pomarančovej kôry alebo koriandra. Okrem skvelej chute zaujme aj jeho jantárovo-červené sfarbenie.
  • Pivo Corsendonk Agnus – svetlé pivo zlatej farby, ktorého chuť sa vám na začiatku bude zdať suchá s jemne citrónovým nádychom a dochuť je jemne horká s voňavým chmeľovým charakterom. Toto pivo má vo fľaši živé droždie vďaka ktorému sa vyvíja a s vekom sa stáva jemnejším a čistejším.
  • Pivo Westmalle Tripel – svetlé pivo s obsahom alkoholu 9,5%. Toto pivo sa varí s jačmennými sladmi, chmeľom, cukrom, droždím a vodou a má zlatožltú farbu. Pivo vás zláka na sladkú vôňu banánov ale aj na chmeľovú horkosť. Hustá pena tohto piva vám v pohári vydrží až pokým ho nedopijete.
  • Pivo Lindemans Kriek – jedno z najznámejších čerešňových pív vo svete. Osviežujúce pivo s plnou ovocnou chuťou. Obsah alkoholu v tomto pive je 3,5% avšak až 25% piva tvorí čerešňová šťava, vďaka čomu si pivo vychutnáte aj ako dezert. Pivo má jasne červenú farbu.
  • Pivo Saison Dupont – „Saison“ je sezónne pivo, ktoré si najlepšie vychutnáte v letných mesiacoch. Pôvodne ho obľubovali najmä pracovníci na poli, pretože skvele uhasí smäd. Pivo má vysoký obsah chmeľu a v ústach vám zanechá suchú kvetinovo-chmeľovú chuť.

V debne nájdete aj otvárak, aby ste si na týchto výnimočných pivách mohli pochutnať pokojne aj ihneď.

Rovnako ako skvelé belgické pivá sa oplatí vyskúšať aj jedinečné pochutiny, ktoré sú taktiež súčasťou debny. Zo sladkého si môžete vybrať napr. obľúbenú tyčinku Snickers s nugátom, karamelom a arašidmi. K pivu sa hodia aj slané lúpané arašidy, či pečené chlebové plátky s príchuťou štyroch druhov syra. V neposlednom rade v debne nájdete aj vynikajúci jeleniu terinu s koňakom. Je to tradičná francúzska paštéta vyrobená z kuracej pečene, bravčového a jelenieho mäsa. Obsahuje väčšie kusy mäsa ako obyčajné paštéty, čo je znakom jej kvality.