Čo dať na narodeniny bratovi?

darcek-pre-brata

S bratom ste už zrejme zažili nemálo narodeninových osláv. Vymýšľať mu však ďalšie a ďalšie narodeninové darčeky niekedy nie je jednoduché. Pozrite si nasledovné tipy na originálne darčeky pre brata:

Darčeková debna s páčidlom

Darčekové koše sa vám môžu zdať nudné, ale darčeková debna s páčidlom je úplne iným zážitkom. Darčekové debny od WauBoxu majú všetky drevený obal. Dôležitou súčasťou každého balenia je páčidlo. Bez neho totiž váš brat svoj darček neotvorí. Vypáčenie debny je zábavným zážitkom a na takýto dar váš brat určite len tak nezabudne aj pokiaľ je to poriadny dobrodruh. Samotný proces vypáčenia debny zabaví nie len oslávenca ale aj všetkých prizerajúcich sa.

Samozrejmosťou je aj zaujímavý obsah debny, skladajúci sa z netradičných potravín a fľaše alkoholu podľa vlastného výberu. Brata zrejme dobre poznáte a tak s výberom prípitku, ktorý ho poteší nájsť v debne určite nebudete mať problém. Spolu s fľašou si nájde aj výberové sladké aj slané delikatesy. Patria medzi ne napr. francúzska jelenia terina, olivy, baklažánový kaviár, oriešky, čokoláda alebo marhuľové chutney. Potešíte tak určite aj každého gurmána.

Darčeky pre adrenalínových nadšencov

Ak váš brat patrí medzi ľudí, ktorí radi zariskujú, vybrať mu môžete z adrenalínových darčekov ako napr. bungee jumping, skok z lietadla, škola šmyku, prípadne virtuálna realita. Sami si premyslite kde sú jeho hranice a čo by asi chcel vyskúšať.

Darčeky pre hudobného nadšenca

Pokiaľ má váš brat rád hudbu, určite ho potešíte napr. lístkom na koncert alebo na letný festival. Prípadne mu môžete darovať aj predplatné aplikácií s hudbou ako napr. Spotify, Tidal alebo Deezer. Takto si hudby na nasledovný rok užije koľko bude chcieť.

Darčeky pre športových nadšencov

Športoví nadšenci sa delia na dva typy – takí čo sami radi športujú a takí čo športy radšej sledujú. Ak váš brat sám veľa cvičí, môžete mu zaplatiť permanentku na vybrané obdobie alebo počet vstupov na niektorý šport. Či už vsadíte na tradičnejšie „fitko“ alebo kúpite permanentku na vyskúšanie netradičného športu ako napr. bedminton, to je na vás. Prípadne môžete bratovi dokúpiť vybavenie do domáceho fitnes centra alebo mu zaplatiť predplatné fitnes časopisu, aby mal odkiaľ čerpať inšpiráciu. Ak brat patrí skôr k sledovateľnom rôznych športov, pozrite si aké zápasy sa budú hrať v najbližšej dobe a potešte ho lístkom na športové podujatie.