Tipy na darčeky k 50-tke

darcek-k-50tke

50-te narodeniny sú výnimočným jubileom, ktoré zvyknú ľudia aj náležite osláviť. Vymyslieť však originálny darček, ktorý poteší a aj bude mať hodnotu pre oslávenca, je často náročné.

Máme pre vás pár tipov na darčeky k 50-tke, ktoré sa skvele hodia k tomuto jubileu, bez ohľadu na to, či idete na oslavu niekomu naozaj blízkemu alebo bratrancovi z druhého kolena, ktorého vidíte len raz za pár rokov na podobných oslavách okrúhlych narodenín.

Relax v kúpeľoch

Ak má oslávenec rád relax, môžete mu darovať kupón na relax vo wellnesse. Ak je oslávenkyňou žena, vybrať môžete wellness s čokoládovou masážou, ak oslavuje muž, darujte mu pivné kúpele. Blahodarné účinky piva tak pocíti doslova na vlastnej koži, nie len v žalúdku.

Darčeková debna WauBox s páčidlom

Darčekové koše sú prvou voľbou mnohých ľudí, chystajúcich sa na oslavu 50-tky. Určite nimi nič nepokazíte ale nie sú ani veľmi originálne. Vyskúšajte preto radšej darovať WauBox – darčekovú debnu, ktorú oslávenec dostane s páčidlom. Otvorenie drevenej debny tak preňho bude zábavou a tiež zážitkom na ktorý len tak nezabudne. Drevenú debnu bude musieť vypáčiť, aby sa dostal k jej obsahu.

Obsah debny nie je tiež žiadna nuda. Prémiové pochutiny potešia každého, kto si potrpí na dobré jedlo. V debne sa nachádza aj fľaša kvalitného alkoholu, ktorá sa skvele hodí ako prípitok na zdravie k 50-tke. Vybrať si môžete z ponuky whiskey, rumov, ginu, slovenských aperitívov ako slivovica alebo borovička ale aj z kvalitných vín, piva a mnohých iných druhov alkoholu.

Jazda v aute snov

K skvelým zážitkovými darčekom pre nadšencov áut je jazda oslávenca vo vysnenom aute. Možno to bude jeho jediná šanca ako si zašoférovať napr. Porsche alebo Ferrari a túto možnosť mu darujete práve vy, čo vám určite nezabudne. Pretekársku jazdu si môže užiť aj človek, ktorý si sám netrúfa šoférovať, nakoľko sa takéto jazdy dajú zabezpečiť aj so šoférom.

Vyhliadkové lety

Adrenalínovým nadšencom môžete vyskúšať podarovať vyhliadkový let nad oblasťou, ktorú má oslávenec rád. Zo vzduchu si len tak svoje obľúbené miesto len tak niekto nepozrie. Vyhliadka sa dá skombinovať aj s poriadnym adrenalínom, takže ak to oslávenec ocení, môže vyskúšať popri sledovaní prírody aj zopár leteckých sált vo vzduchu.

Spoločný výlet alebo dovolenka

Takýto darček sa hodí najmä ak gratulujete k 50-tke svojim rodičom alebo niekomu naozaj blízkemu. V tomto prípade zrejme viete kam by sa oslávenec rád išiel pozrieť a vy ho tam môžete zobrať. Spravte si spoločný výlet alebo rovno pár dňovú dovolenku. Ak vyberiete obľúbené miesto oslávenca určite bude nadšený. A budete mať rovno aj veľa nových spoločných zážitkov.