Ako vybrať darček pre ženu?

darcek-pre-zenu

Výber darčekov môže byť náročný, najmä pri daroch pre opačné pohlavie. Darčeky sú však zároveň aj skvelým spôsobom, ako ukázať žene, že sa o ňu zaujímate. Občas sa s nimi však dá spôsobiť aj úplný opak.  Výber darčeka pre ženy môže byť náročný, pretože je ťažké predvídať čo by si samé vybrali.

To, čo vyberiete, by malo závisieť od príjemkyne a od príležitosti, na ktorú darček je. Ak chcete kúpiť darček pre svoju mamu, sestru, priateľku, manželku alebo dcéru, je dôležité pochopiť čo majú rady. Tu nájdete pár tipov na darček pre ženy:

 

WauBox – darčeková debna pre akčnú ženu

Hľadáte darček pre ženu, ktorá sa nikdy nenudí? Darujte jej WauBox – darčekovú debnu s páčidlom plnú kvalitných pochutín a alkoholu. Ženy ktoré majú kopu zážitkov určite poteší najmä originálne balenie takéhoto darčeku. Debna je totiž drevená a jej obsah zostáva záhadou, až do jej otvorenia. A práve otváranie je najzábavnejšou časťou tohto daru – ku každej debničke je pribalené páčidlo a drevená debna sa otvorí len ak ju obdarovaná vypáči. O zábavu a ďalší zážitok takto má oslávenkyňa postarané.

Šperky

Šperky sú  univerzálnym darčekom, ktorý poteší takmer každú ženu. Pred ich kúpou však odporúčame všimnúť si pár maličkostí. Prvou je aké typ šperkov daná žena nosí – zvykne mať náušnice? Má vôbec prepichnuté uši? Nosí rada náramky alebo skôr prívesky na krk? Odpozorujte čo má rada. Takto budete mať istotu, že jej nekúpite niečo čo nevyužije.

 Tiež by ste si mohli všimnúť štýl, ktorý žena obľubuje a v akej farbe má zvyčajne šperky -biele zlato /  striebro, ružové zlato /meď alebo klasické žlté zlato? Neznamená to, že šperky musíte kúpiť len zlaté ale sú rôzne náhradné materiály, ktoré vyzerajú podobne. Šperky nemusíte kupovať len v zlatníctvach ale môžete skúsiť prezrieť ponuky rôznych lokálnych výrobcov u ktorých často nájdete zaujímavé kúsky.

Knihy

Knihy nie síce nie sú veľmi originálnym darčekom, avšak je to klasika ktorá poteší. Ak si nepotrpíte na najoriginálnejšie darčeky, môžete sa pokojne vybrať aj touto cestou. Zistite si však, čo rada číta a skontroluje jej knižnicu či už rovnaké knihy nemá.

Zážitkové darčeky

Mnohé ženy majú v obľube radšej zážitkové darčeky. Vybrať im tak môžete aj služby, ktoré si užijete spolu. Medzi obľúbené zážitkové darčeky pre ženy patrí napríklad wellness s masážou, lístky do divadla alebo kina, prípadne poukážky na kvalitnú večeru.

Pri výbere darčeku nezabúdajte na fakt, že ženy pravdepodobne viac ocenia zážitok a fakt, že ste si na výbere dali záležať ako samotný dar.