5 príležitostí na ktoré sa hodí WauBox

waubox-darcekWauBox je darčeková debna s páčidlom, ktorej obsah si môžete zvoliť podľa vlastného výberu. Medzi WauBoxom a obyčajným darčekovým košom je jeden zásadný rozdiel a tým je páčidlo. Človek ktorého obdarujete sa teda k svojmu darčeku dostane až keď sa mu podarí vypáčiť ho z obalu.

Všetko je navyše zabalené v drevenej debni,  a teda jej obsah zostáva prekvapením až do posledného momentu. Takýto darček určite poteší na akejkoľvek párty. My sme pre vás vybrali pár príležitostí na ktoré je WauBox ako stvorený:

WauBox na oslavu narodenín

Chystáte sa oslavu narodenín ale nenapadá vám žiadny originálny darček pre oslávenca? WauBoxom určite nič nepokazíte. Navyše zabavíte nie len oslávenca ale aj všetkých hostí, ktorí budú sledovať ako sa mu bude dariť vypáčiť drevenú debnu.

WauBox na rozlúčku so slobodou

Rozlúčka so slobodou má byť najmä o zábave. Ak teda chcete budúcemu ženíchovi alebo neveste na rozlúčke darovať niečo zábavné, vyberte pre nich WauBox. Na každú rozlúčku sa hodí minimálne z 2 dôvodov:

  1. Plní samotnú funkciu zábavy. Popri tom ako sa budúci ženích alebo nevesta bude snažiť debnu otvoriť sa určite všetci veľa nasmejete.

  2. Žiadna rozlúčka so slobodou sa nezaobíde bez kvalitného prípitku. A práve ten nájdete vo WauBoxe. Vybrať si môžete z rôznych druhov kvalitného tmavého aj svetlého alkoholu, vína, Prosecca ale aj belgického piva.

WauBox ako svadobný dar

Dostali ste pozvanie na svadbu a stále premýšľate nad darom pre mladomanželov? Bojíte sa, že budete jedným z troch ľudí, ktorí darujú hrnce ale zas nechcete darovať len peniaze? Darujte novomanželom WauBox. Vypáčenie debny  môže byť ich prvou spoločnou manželskou skúškou. Ak sa rozhodnú vypáčiť ju už počas svadobnej oslavy, budú mať určite z týchto momentov zábavné fotky aj videá. Všetky pochutiny, ktoré WauBox obsahuje sú trvanlivé, a teda sa nemusíte obávať, že sa pokazia kým si novomanželia budú užívať svadobnú cestu.

WauBox pre partnera k výročiu

Nezáleží na tom, či máte prvé alebo tridsiate výročie, nájsť originálny darček pre partnera môže byť náročné vždy. Vyberte mu Waubox. Koho chute poznáte lepšie ako práve svojho partnera? Z ponuky vyberte to čo máte radi obaja, nakoľko si na obsahu debny pravdepodobne pochutíte spolu. Je teda na vás či si spravíte romantický večer s vínom alebo radšej stavíte na debnu s kvalitným rumom alebo whiskey.

WauBox ako vianočný darček

Opäť sa blížia Vianoce a vy zas raz neviete čo kúpiť svojim blízkym? Máte pocit, že váš otec má všetko a bratovi ste už kúpili všetko čo vás kedy napadlo? Dajte im pod stromček WauBox. O zábavu na večer budete mať pri vypáčení obsahu tohto originálneho darčeka postarané. Práve cez vianočné obdobie prichádza veľa návštev a skvelé pochutiny, ktoré WauBox obsahuje sa určite zjedia ani nebudete vedieť ako. A dobrý prípitok sa na Štefana bude hodiť tiež.