Darčeky na dámsku rozlúčku so slobodou

darecek-nevestaČas na oslavu... Chystáte sa na kamarátkinu rozlúčku so slobodou a premýšľate aký darček by ju potešil a prípadne aj rozosmial? Pozrite si pár možností, ktoré sa hodia na akúkoľvek rozlúčku či už ste sa rozhodli pre víkendový výlet, veľkú párty v meste alebo menšie posedenie na byte.

Podväzok

Podväzky nepatria k veľmi originálnym darčekom, avšak na dámskych rozlúčkach sú viac-menej očakávané. Väčšina neviest si podľa slovenských tradícií „oblieka“ podväzok pod svadobné šaty a zvyčajne ten svoj dostane práve od kamarátok na rozlúčke so slobodou.

Waubox – darčeková debna s páčidlom

Každá rozlúčka so slobodou potrebuje aj skvelý prípitok. A práve ten môžete nájsť vo Wauboxe. Čo vlastne je Waubox? Je to darčeková debna, ktorá obsahuje skvelé pochutiny a taktiež fľašu kvalitného alkoholu podľa vášho výberu. Waubox nie je len ďalším darčekovým košom. Debnu totiž dostanete s páčidlom a teda otváranie nebude žiadna nuda. Na rozlúčkach budúce nevesty často dostávajú úlohy, ktoré musia počas večera splniť.

Čo keby bolo hneď prvou úlohou, aby otvorila debnu pomocou páčidla a postarala sa tak o drinky pre všetkých? Vo Wauboxe môžete nájsť rôzne druhy alkoholu od prosecca, vína cez gin alebo vodku až po kvalitné whiskey a rumy z celého sveta. Sladké a slané pochutiny, ktoré sa tiež v debne nachádzajú sa počas náročného rozlúčkového večera určite budú hodiť. Takýto darček bude navyše originálny a nevesta si ho dlho bude pamätať

Sexi spodné prádlo alebo župan

Ďalším obľúbeným darčekom na rozlúčkach je sexi spodné prádlo. Tento darček poteší určite nie len nevestu ale aj jej nastávajúceho manžela. V mnohých prípadoch môže byť ťažké odhadnúť veľkosť prádla, ktorá budúcej neveste sadne. Môžete jej preto radšej kúpiť napríklad hodvábny župan. Tie sa vyrábajú v rôznych krásnych variantoch a je pri nich oveľa väčšia šanca, že ich nevesta aj vynosí.

Instantný fotoaparát

Ak sa vaša kamarátka aspoň trochu zaujíma o fotky, skvelým darčekom môže byť instantný fotoaparát. Sú to fotoaparáty z ktorých sa priamo po odfotení vytlačí fotografia. Budete tak mať istotu, že skvelé fotky z rozlúčky nezapadnú prachom medzi stovkami iných fotiek v telefóne. Na druhej strane fotky budú v tlačenej podobe, čo je niekedy v neskorších časoch rozlúčky taktiež lepšie.
Mnohé páry takýto fotoaparát využijú aj na svadbe a nechajú si vytvoriť pamätnú fotoknihu.

Stačí aby požiadali hostí, nech sa každý odfotí instantným fotoaparátom a nalepí fotku na prázdnu stránku albumu. Následne stačí pripísať odkaz novomanželom a krásna spomienka je vybavená.

Šperky

Ak sa chcete zložiť na darček, ktorý bude mat nevesta navždy, môžete zvážiť aj šperky. Každá žena sa poteší retiazke na krk či ruku alebo náušniciam. Môžete jej vybrať niečo s novými iniciálkami, aby si pomaly zvykala na zmenu priezviska alebo stavte na nejakú peknú klasiku.

Poháriky s monogramom

Poháriky sa vám počas rozlúčky zídu a využije ich aj nevesta v budúcnosti. Nechajte jej na mieru vyrobiť poháriky s monogramom. Či to budú poháre na víno ale štamprlíky je len na vašom výbere a zvážení toho, čo má rada nevesta.