Netradičné originálne darčeky: 6 skvelých tipov pre niekoho, kto má všetko!

tip-na-darcekTen alebo tá má predsa všetko! Pomyslíte si neraz, keď sa zamýšľate nad tým, čo kúpiť osobe, ktorú plánujete obdarovať. Práve pre vás je tento článok určený. Prinášame vám 8 skvelých tipov na netradičné originálne darčeky pre tých, ktorí majú všetko.

Trik, ako kúpiť dobrý darček pre niekoho, kto má všetko, je vymyslieť 
veci, ktoré by si sami nekúpili. To môže byť poriadna výzva! Ale aj keď niekto zdanlivo už má všetko, stále sa dá nájsť darček, ktorý ho poteší a zaujme.

Darčekové poukazy alebo permanentky

Darčekové poukazy sú výbornou voľbou pre niekoho, kto má zdanlivo všetko. Je športový fanúšik? Kúpte mu permanentku alebo vstupenku na podujatie, o ktorom viete, že ho bude baviť. Má rada kino? Neváhajte a kúpte lístok na dobrý film alebo darujte rovno permanentku. Fantázii sa medze nekladú. Permanentka do fitka pre športových maniakov. Darčekový poukaz pre obľúbený obchod s oblečením a podobne.

Zážitky

Zážitky sú častokrát cennejšie ako hmotné veci. Darujte zábavné dobrodružstvo, darujte spomienky. Je to hodnotnejšie ako nový iPhone, verte mi. Let balónom, kurz varenia, pobyt na nejakom zaujímavom mieste, účasť na kurze fotografovania, rafting na divokej vode, bungee jumping, ochutnávka dobrého jedla či vína. Medze sa nekladú.

Predplatená služba

Predvídajte, čo človek, ktorého máte v pláne obdarovať potrebuje a potrebuje za to zaplatiť. Predplaťte napríklad upratovacie služby, opatrovateľské služby a podobne, pokiaľ viete, že to daný človek využíva. Potešíte ho, zaručene. Navyše mu predplatenou službou uľahčíte život. A to je možno viac ako hmotný darček.

Predplatné časopisu

Každý (alebo takmer každý) má nejakú záľubu. Šport, poľovníctvo, ryby, autá, móda, záhradka, hocičo. Čo tak darovať predplatné časopisu zaoberajúceho sa tématikou jeho záľuby? Napríklad na celý rok. Po celý rok si tak obdarovaný človek na vás spomenie s láskou. Podporíte obdarovaného v tom, čo miluje. Navyše vo väčšine prípadov predplatné časopisov je cenovo veľmi dostupné.

Niečo osobné

Darujte niečo vyryté, vyšívané alebo niečo inak špeciálne určené pre vášho príjemcu. Dokážete mu tým, že ste nad darčekom rozmýšľali a dali si veľmi záležať. Retiazka na kľúče s dôležitými dátumami pre danú osobu či šperk s iniciálmi mena alebo prezývkou. Pre niekoho, kto má všetko alebo takmer všetko takéto osobné darčeky zvyknú znamenať veľa. Sú s ním totiž bytostne spojené.

Darčekové debne

Darčekové debne s páčidlom sú originálnym, vtipným a užitočným darom pre každého. Darčekové debne nájdete špeciálne pripravené pre mužov aj pre ženy. Tento typ darčeka sa stáva čoraz populárnejší.

Zaručene si vyberiete!