Darček k výročiu pre muža: Toto sú najlepšie tipy!

darcek-vyrocie-muz

Oslavujete prvý mesiac spoločného vzťahu s priateľom alebo prvé výročie sobáša? Prinášame vám najlepšie tipy na darček k výročiu pre muža. Nechajte sa inšpirovať. Oslava akéhokoľvek výročia vzťahu s partnerom by mala byť predovšetkým o vás dvoch. O vašej láske, o spoločných aktivitách, o spoločných zážitkoch a strávenom čase vo dvojici. Zabudnúť na celý okolitý svet.

Mnohé páry oslavujú prvý mesiac svojho vzťahu. Niekedy je problematické určiť, odkedy sa vlastne začiatok vzťahu počíta. Od prvého stretnutia? Od prvého rande? Od prvého bozku? Je to len na vás a vašom uvážení. Za mesiac svojho partnera rozhodne nestihnete dokonale spoznať. Napriek tomu ho budete chcieť obdarovať.

Inšpirovať sa môžete nasledujúcimi tipmi, ktoré sa netýkajú len výročia prvého mesiaca vzťahu, ale pokojne ich uplatníte aj v neskoršej fáze vzťahu:

Tipy na darček k výročiu pre muža

Je športový fanúšik?
Darujte mu dres jeho obľúbeného športového tímu, prípadne lístky na zápas.

Je športovec?
Ak sa venuje nejakému konkrétnemu športu, skúste nenápadne zistiť, či niečo s tým súvisiace práve nepotrebuje.

Je vášnivý čitateľ?
Zistite si jeho obľúbený žáner kníh alebo obľúbeného autora a siahnite po tomto darčeku.

Je fanúšikom hračiek?
Siahnite po legu, stavebniciach, rôznych modeloch áut. Pozorujte s čím sa hrá najčastejšie a trafíte správne.

Je zberateľom?
Tak v tom prípade máte voľbu skvelého výročného darčeka uľahčenú. Či už sú to historické artefakty alebo čokoľvek iné, choďte do toho a potešíte ho.

Je hráčom hier?
V tom prípade máte široký sortiment vhodných darčekov. Novú konzolu, obľúbenú hru, ktorú si ešte nestihol kúpiť, novú hernú myš, klávesnicu, slúchadlá či stoličku. Najlepšie z pohľadu vzťahu, ak kúpite hru, ktorá vás bude baviť oboch a môžete ju hrať spoločne.

Je fanúšikom elektroniky?
Na trhu je množstvo nových moderných vychytávok, ktoré elektronicky zaujatého muža zaručene potešia. A pohybujú sa v rôznych cenových reláciách, takže si zaiste niečo vyberiete.

Prvé výročie je špecifické

Prvé výročie vzťahu či sobáša je špecifické. Svojho životného partnera už poznáte lepšie. Navyše za rok sa vám nahromadili spoločné spomienky, zážitky. Darček na prvé výročie pre muža by mal byť pripomienkou na vaše zoznámenie, prípadne sobáš. Darček by mal vášmu partnerovi hovoriť, aký dôležitý je vo vašom živote. Mal by odrážať vašu osobnosť a charakter vzťahu - či už romantický alebo zábavný. Je to len vo vašich rukách.

A čo tak cestovať?

Výlet je skvelým darčekom na výročie pre muža. Vyrazte si do iného mesta, rezervujte skvelé ubytovanie, vyhľadajte kvalitné reštaurácie, kde si bude môcť objednať svoje obľúbené jedlo.

Má rád pivo alebo víno?
Tak si dopredu nájdite kvalitné pivárne či vinárne, kam ho pozvete.

Zbožňuje sladké?
Vygooglite si najlepšie cukrárne či čokoládovne v meste a odpadne z vás. Alebo ho vezmite na chatu do lesa, ďaleko od uponáhľaného každodenného života. Dohodnite sa, že mobily vypnete a budete sa venovať len jeden druhému. Spoločne pripravené jedlo, ticho, kľud, len vy dvaja, oheň a fľaša vína. No neznie to krásne?