Darček k výročiu pre partnera

darcek-pre-parntera

Chystáte sa na oslavy prvého výročia ale nenapadá vám čo by partnera mohlo potešiť? Alebo ste spolu už nejakých pár rokov a máte pocit, že všetky originálne darčeky ste si už medzičasom darovali? Máme pre vás pár tipov na darčeky pre vášho partnera.

Darčeková debna s páčidlom

Skvelou voľbou je Waubox – darčeková debna s páčidlom. Takáto debna sa skladá z kvalitných pochutín a fľaše alkoholu podľa vášho výberu. Medzi pochutinami máte napr. francúzsku jeleniu terinu s koňakom, baklažánový kaviár, olivy, oriešky ale aj sladké v podobe marhuľového chutney s perníkovým korením a 70% čokoládu. Sami zrejme najlepšie viete s čím si váš partner najradšej pripije. Vybrať môžete debny s belgickými pivami, vínom, slivovicou, kvalitnými rumami a whiskey z rôznych kútov sveta a mnoho ďalších druhov alkoholu.

Najzábavnejšou časťou takéhoto darčeku bude jeho otvorenie. Páčidlo predsa k debni nedostanete len tak, ale budete ho musieť využiť na jej otvorenie. Z darčeku tak bude mať váš partner aj skvelý zážitok. Debna je drevená a teda jej obsah zostane prekvapením až do úspešného vypáčenia.

Stieracia mapa

Pokiaľ patríte medzi páry, ktoré spolu už čo to precestovali, kúpte partnerovi mapu, na ktorej si zotriete miesta ktoré ste spolu navštívili. Existujú mapy v rôznych dizajnoch, takže si môžete vybrať tú, ktorá sa vám najviac hodí domov. Taktiež si viete vybrať mapu sveta alebo Slovenska podľa toho kde viac cestujete. Ak chcete, aby bol darček ešte osobnejší, môžete na okraj mapy nalepiť fotky zo spoločne navštívených miest. Takýto darček vám stále bude pripomínať všetky vaše výlety.

Ponožky

Aj keď ponožky na prvý pohľad nevyzerajú ako veľmi originálny darček, v dnešnej dobe ich máte na výber toľko, že partnera môžete poriadne pobaviť. Ponožky sú so všetkými možnými motívmi, takže vyberte také, ktoré sa vám napríklad spájajú so spoločnými zážitkami.

Predplatné časopisu / hudby alebo filmov

Ak má váš parter rád nejaký šport lebo inú činnosť, skúste mu kúpiť predplatné časopisu alebo novín, ktoré by ho mohli zaujímať. Ak počúvate veľa hudby môžete tiež predplatiť niektorú zo služieb streamovania hudby. Pokiaľ spolu radšej sledujete filmy alebo seriály predplaťte HBO GO alebo Netflix. Takéto darčeky nie len potešia, ale určite budú mať aj využitie. 

Zážitkové darčeky

Zážitkové darčeky sú občas menším riskom, ale svojho partnera by ste mali poznať, a tak viete čo váš partner chce vyskúšať a čo naopak radšej nie. Vyberať môžete z adrenalínových darčekov ako bungee jumping, skoky z lietadla alebo rafting. Prípade môžete ísť aj do niečoho pokojnejšieho ako spoločný wellness alebo večera.