Originálny darček pre šéfa

darcek-pre-sefaVýber vhodného darčeka pre vlastného šéfa môže byť často náročnou úlohou. Niekto má so šéfom bližší vzťah, niekto ho pozná pomaly len zo spoločných meetingov. Máme však pre vás pár tipov na originálne darčeky pre šéfa, nech patríte do ktorejkoľvek skupiny. Šéfa určite potešíte a všimne si, že ste si na výbere dali záležať.

Set na filtrovanú kávu

Patrí váš šéf medzi kávičkárov ale v kancelárií nemáte práve kvalitný stroj na kávu? Kúpte mu set na filtrovanú kávu. Stroje na espresso zaberajú často veľa priestoru ale kvalitná filtrovaná káva sa dá spraviť aj iným spôsobom. Existuje viacero druhov nádob do ktorých sa vloží len filter, káva sa zaleje vriacou vodou a dobrá káva je na svete. Každý šéf bude určite vďačný ak ho zachránite od pitia „nesky“.

Originálny darček WauBox

WauBox je drevená debna, obsahujúca skvelé pochutiny a fľašu kvalitného alkoholu. Nie je to však obyčajná debna, ale prináša so sebou aj skvelý zážitok. K debne totiž dostanete aj páčidlo a vypáčenie je jediným spôsobom ako sa obdarovaný človek k svojmu darčeku dostane. Do posledného momentu tak nikto netuší čo vlastne dostal. A predstava ako sa šéf namáha s páčidlom určite poteší aj všetkých kolegov, ktorí sa na takýto darček radi poskladajú.

Ak ste už so svojim šéfom alebo šéfkou už absolvovali nejaké tímové akcie, pravdepodobne budete vedieť čím si radi pripijú. Do debny tak môžete vybrať fľašu podľa toho čo má váš šéf rád. V ponuke sú rumy z celého sveta, kvalitné whiskey, slovenské pálenky ako slivovica alebo borovička ale aj gin, Becherovka, vodka alebo Tatratea. Ak by ste radšej zvolili niečo jemnejšie, vybrať môžete aj z belgických pív, rôznych druhov červených alebo bielych vín ale aj Prosseca.

V debni sú taktiež pochutiny najlepšej kvality, takže nimi žiadneho šéfa určite neurazíte. Vo WauBoxe  sa nachádza výber slaných aj sladkých produktov pre všetkých gurmánov.

Kurzy

Na internete nájdete výber množstva zaujímavých kurzov. Môžete svojho šéfa napríklad poslať naučiť sa variť na pár hodinový kurz so skvelými šéfkuchármi. Naučiť sa takto dá rôzne exotické recepty ale aj európsku alebo slovenskú kuchyňu. Ak máte šéfku, poslať ju môžete napríklad naučiť sa viazať kytice alebo vyrobiť si rastlinné terárium. Odporúčame však zakúpiť aspoň 2 darčekové poukazy, aby si z takýchto kurzov spravili zábavu aj s niekým blízkym. Taktiež kurzy odporúčame kupovať len v prípade ak svojich šéfov poznáte a viete čo by ich mohlo baviť.