Prečo je debna s páčidlom skvelým darčekom?

darcekova-debna

Hľadáte vhodný darček, ktorý nie je nudný ale na druhej strane bude aj užitočný? Chcete niečo pri čom sa neurazí žena ani muž? Vyskúšajte Waubox – darčekové debny s páčidlom . Sú rovnako užitočné ako darčekové koše, sú však niečím novým a sú omnoho zábavnejšie. Darčekové debny navyše nie sú priesvitné, takže tajomstvo čo sa v nich nachádza skrývajú až do vypáčenia.

Zábava a napätie pri otváraní Wauboxu

Waubox nie je obyčajným darčekovým košom. Nech si vyberiete ktorúkoľvek verziu, všetko dostanete zabalené v drevenej debni s páčidlom . Otvorenie Wauboxu teda nebude len nudným odbalením koša. Pri otváraní sa oslávenec zapotí a všetci budú v napätí či sa mu debnu podarí výpáčiť. Samotné otváranie debny sa stane zábavným bodom programu na akejkoľvek akcii a oslávenec si nebude pamätať len jej obsah ale aj zážitok, ktorý sa mu s otváraním bude navždy spájať.

Prekvapenie vnútri

Cez drevený obal žiadny oslávenec vopred neuvidí, čo debna obsahuje. Celý obsah teda bude prekvapením, až do doby kedy sa debnu podarí otvoriť. Vo vnútri sa nachádza fľaša alkoholu, ktorý môžete vybrať podľa toho čo má rád ten, koho idete obdarovať. Ďalej sú vnútri rôzne slané aj sladké pochutiny.

Obsah debny teda spraví radosť aj každému gurmánovi. Oslávenec teda do poslednej chvíle nevie čo vlastne dostal a vďaka svojej zvedavosti určite nebude neotvorený darček bez povšimnutia posúvať niekomu ďalšiemu.

Waubox je pre mužov aj pre ženy

Waubox poteší mužov aj ženy. Či už hľadáte darček pre brata, otca, kamaráta alebo aj kamarátku či šéfku, vo Wauboxe si každý nájde niečo pre svoje potešenie. Je váš oslávenec pivár? Vyberte mu debnu v ktorej sa nachádza výber skvelých belgických pív. Obľubuje radšej tradičné slovenské destiláty? Tak to ho poteší debna so slivovicou, borovičkou alebo Tatra Tea.

Svoje si nájdu aj milovníci írskej whiskey alebo rumov z rôznych kútov sveta. Ak sa dámam zdajú tieto nápoje prisilné, na výber sú aj debny, ktoré obsahujú kvalitné biele alebo červené víno ale aj prosecco. Prípadne aj Becherovku, gin alebo vodku, ktoré môžu byť aj základom do rôznych miešaných drinkov.

Pochutiny sú v každej debne namiešané tak, aby potešili aj tých čo majú radi sladké, no aj ľudí, ktorí viac preferujú slané. Všetky produkty sú najlepšej kvality. Výber pozostáva napríklad z pečených chlebových plátkov so štyrmi druhmi syrov, jelenej teriny s koňakom, baklažánového kaviáru, kvalitnej čokolády s vysokým obsahom kakaa, marhuľového chutney s perníkovým korením a všeličoho iného.