Darčeková debna s vínom

darcekova-debna-vino

Darčeková debna s vínom je jedinečným darčekom pre ženy aj mužov. Debny od WauBoxu navyše nie sú výnimočné len svojim obsahom aj špecifickým balením a otváraním. Ako to teda funguje?

Darčeková debna WauBox s páčidlom

Prečo sú darčekové debny od WauBoxu absolútne jedinečné? V prvom rade majú balenie, ktoré už na prvý pohľad zaujme ale svoj obsah neprezradí. Všetky debny sú drevné a obsah ukrývajú do poslednej chvíle. Veko debny je priklincované s čím sa spája ďalšia zaujímavosť WauBoxu. Debnu dostanete s páčidlom, ktorým budete musieť debnu otvoriť. Kým sa dostanete k obsahu, tak sa aj poriadne zabavíte (a možno trochu zapotíte).

Vyskúšajte napríklad niektorú z debien s vínom či Proseccom, ktoré sa skvele hodia ako narodeninový darček ale aj k oslave výročia:

Darčeková debna víno MOVINO RULANDSKÉ BIELE

tejto darčekovej debni nájdete výborné víno značky MOVINO, odroda Rulandské biele výber z hrozna. Je to biele, suché víno, ktoré pochádza zo stredného Slovenska. Rulandské biele je odroda, ktorá patrí medzi tie najstaršie a najslávnejšie. Toto víno sa skvele hodí ako prípitok k bielemu mäsu, k sladkovodným rybám, k špecialitám z teľacieho mäsa, či k syrom. Odporúčame ho podávať pri teplote 10-12°C. Samotné víno má plnú, korenistú chuť. Vo vôni prevládajú ovocné tóny a aróma bielych kvetov.

Darčeková debna víno MOVINO FRANKOVKA MODRÁ

Debna so skvelým slovenským červeným vínom MOVINO Frankovka Modrá. Víno vyrobené z hrozna excelentnej kvality s rubínovo červenou  farbou s modrými odleskami. Na Slovensku patria Frankovky k najkvalitnejším červeným vínam. Toto víno odporúčame podávať k pečenej kačke, zverine, či k údeninám. Ideálna teplota pri servírovaní je 15-18°C. Víno má výraznú chuť s bohatou kompozíciou trieslovín a korenín. V jeho vôni dominujú višne, čierne korenie a bobuľové ovocie.

Darčeková debna PROSECCO MIONETTO FRIZZANTE

Darčekovú debnu s talianskym Proseccom Mionetto Frizzante si užije každý milovník jemných bubliniek. Osviežujúce Prosecco z talianskej oblasti Valdobbiadene sa skvele hodí najmä v letných mesiacoch. Vinárstvo Mionetto má tradíciu už od roku 1887. Chuť Prosecca je jemná, obohatená o zrelé jablko a náznak medu.

Darčeková debna PROSECCO MIONETTO VALDOBBIADENE D.O.C.G.

Debna so špičkovým Proseccom Mionetto Valdobbiadene D.C.O.G. poteší aj tých, ktorí si potrpia na luxusnejší prípitok. Hrozno z ktorého sa toto Prosecco vyrába pochádza z najlepších viníc regiónu Cartizze v oblasti Valdobbiadene. Patrí medzi najobľúbenejšie Proseccá v talianskej gastronómií. Chutí po zelenom jablku, bielej hruške a exotickom ovocí a bublinky vydržia mimoriadne dlho.

 

V každej darčekovej debne sa okrem vína či Prosecca samozrejme nachádzajú aj pochutiny prvotriednej kvality. K prípitku si tak môžete vychutnať svoje obľúbené občerstvenie alebo objaviť nové chute ako napríklad baklažánový kaviár či jelenia terina.