Originálny darček pre otca

darcek-pre-otca

 

Otcovia patria jednoznačne k najdôležitejším ľuďom v našom živote, avšak vybrať im darček býva niekedy naozaj ťažké. Tiež máte pred každým sviatkom pocit, že vás otec už všetko má a nič nepotrebuje? Máme pre vás zopár tipov ako vybrať naozaj originálny darček pre otca k rôznym príležitostiam.

Ako vyberať darček pre otca?

V prvom rade sa pri výbere darčeku nestresujte. Otec určite ocení už len to, že si naňho spomeniete a vôbec mu nemusíte dať najlepší dar v jeho živote. Ak ho však chcete naozaj potešiť, zamyslite sa pri výbere nad nasledovným:

  • Koľko ste ochotní za darček zaplatiť?
  • Čo váš otec rád robí? Pozerá filmy alebo dá prednosť knihe? Sleduje šport alebo si radšej sám zašportuje? Má nejaké iné záujmy?

Ak mu chcete dať osobný dar môžete sa zamerať na spoločnú minulosť, súčasnosť či budúcnosť.

  • Darčeky spojené s minulosťou môžu pripomínať vaše spoločné zážitky. Medzi takéto dary patria napr. fotoalbum plný spoločných spomienok; či kalendár s vašimi fotografiami, ktoré môžete napasovať tak, aby sedeli k jednotlivým mesiacom kedy ste mali dané zážitky.
  • Darčeky, ktoré sa zameriavajú na súčasnosť: vymyslite niečo, čo môžete ísť spolu robiť v blízkej dobe. Darujte otcovi napr. poukaz na vaše služby a naozaj mu pomôžte s tým čo potrebuje, Či už pôjde o upratanie garáže, pokosenie trávnika alebo čokoľvek iné. Ďalšou možnosťou je poukaz do dobrej reštaurácie. Pokúste sa vymyslieť takú, ktorú by otec naozaj ocenil a nechodí tam len tak bežne.
  • Darčeky do budúcnosti: vymyslieť môžete aj darčeky, ktorými si naplánujete spoločné činnosti v budúcnosti. Môže ísť o spoločnú dovolenku alebo darujte napr. lístky na koncert či športové podujatie. Snažte sa však zdôrazniť, že daný čas chcete s otcom stráviť vy.

Tipy na originálny darček pre otca

Blíži sa Deň otcov, Vianoce, či otcove narodeniny alebo meniny a vy opäť premýšľate, čím ho potešiť? Pýtate sa otca čo by si prial a vždy len povie, že nič nepotrebuje? Máme pre vás tip na originálny darček, ktorým otca určite potešíte a hodí sa na akýkoľvek sviatok.

Darčeková debna Pivkár

Dá si váš otec rád jedno - dve pivká? V tom prípade ho určite potešíte darčekovou debnou Pivkár. Pozor nie je to žiadny obyčajný darčekový kôš s niekoľkými plechovkami piva. K WauBox Darčekovej debne Pivkár patrí aj páčidlo a poriadna zábava. Drevený vrchný debny je priklincovaný a otec na jeho vypáčenie bude musieť využiť aj svoju silu. V debni si nájde 6 rôznych tmavých aj svetlých belgických pív a rôzne slané aj sladké pochutiny, ktoré sa k pivu skvele hodia.

Darčeková debna Whisky Jack Daniels

Whisky Jack Daniels patrí k najpredávanejším vo svete a darčekovou debnou v ktorej sa nachádza práve táto obľúbená whisky určite nespravíte krok vedľa. Ak si pri špeciálnych príležitostiach otec rád vychutná pohárik whisky s ľadom, táto debna je preňho tá pravá. Samozrejme ju tiež bude musieť otvoriť pomocou páčidla a nájde v nej aj niečo pod zub.