Ako vybrať darček pre novomanželov?

darcek-novomanzelia

Tešíte sa, že budete súčasťou svadobného dňa vašich priateľov, či rodiny no zároveň si lámete hlavu nad tým, aký darček by ich mohol potešiť? Pozvanie na svadbu by sa nemalo spájať so stresom z výberu darčeku pre novomanželov. Máme pre vás niekoľko tipov, nad čím sa pri výbere svadobného daru zamyslieť a ako novomanželov naozaj potešiť.

Koľko minúť na svadobný dar?

Prvou otázkou pri výbere svadobného daru je jeho hodnota. Vybrať by ste mali dar, ktorý je aspoň v hodnote svadobného pohostenia. Samozrejme však záleží aj na vašich finančných možnostiach a tom ako ste si s novomanželmi blízki. Ak vymyslíte skvelý dar ale nechcete doňho toľko investovať, poskladajte sa naňho aj s inými pozvanými. Novomanželov určite viac poteší, keď dostanú jednu poriadnu vec ako veľa hlúpostí.

Výber svadobného daru

Pri výbere svadbeného daru sa snažte myslieť na to, aby potešil ženícha aj nevestu. Niektoré páry si sami napíšu zoznam darov, ktoré by ocenili. Zistite si, či takýto zoznam existuje alebo nie. Ak si zoznam spísali, stačí keď si z neho vyberiete. Ak zoznam nemajú, premýšľajte čo spolu novomanželia radi robia. Veľa cestujú, majú radi umenie, či hudbu? Podľa toho, čo radi robia sa snažte kúpiť im darček, ktorý budú môcť spolu využiť. Určite nič nepokazíte ani keď sa novomanželov priamo opýtate, čo by si priali alebo im dáte hotovosť.

Tip na darček pre novomanželov

Chcete darovať niečo originálne a pritom chcete istotu, že to nezapadne prachom nevyužité niekde v rohu? Máme pre vás skvelé tipy:

  • Darčeková debna PROSECCO MIONETTO VALDOBBIADENE D.O.C.G.

Darčeková debna WauBox nie je vôbec obyčajným darčekovým košom. Všetky debny od WauBoxu sú zároveň aj skvelým zážitkom. Novomanželom debnu darujete aj s páčidlom, a teda pred tým ako zistia, čo sa nachádza vnútri si môžu vyskúšať svoju silu. Ako svadobný dar sa skvele hodí najmä darčeková debna s Proseccom Mionetto Valdobbiadene. Exkluzívne talianske Prosecco si novomanželia môžu vychutnať pri romantickej večeri. V debni si nájdu aj vynikajúce slané či sladké pochutiny. Nemusíte sa obávať, že by sa obsah debny pokazil, ak aj novomanželia hneď odídu na svadobnú cestu. Všetko, čo sa v debne nachádza má dlhú dobu spotreby.

·      Darčeková debna RUM DIPLOMATICO

Ďalšou skvelou voľbou je darčeková debna s rumom Diplomatico. Tento exkluzívny rum sa hodí na pomalé popíjanie pri ktorom vynikne jeho intenzívna chuť. K rumu sa budú hodiť aj jelenia terina, baklažánový kaviár či oriešky, ktoré sú tiež súčasťou debny.