Darček na rozlúčku so slobodou a tipy na program

darcek-pre-kamaratku

Rozlúčky so slobodou spájajú rôznych ľudí z okolia ženícha aj nevesty. Prečítajte si niekoľko tipov ako sa na rozlúčke zabaviť a aký darček na rozlúčku priniesť tak, aby to ocenil každý.

Čo robiť na rozlúčke so slobodou?

Na rozlúčkach so slobodou sa obvykle stretnú rôzni kamaráti nevesty aj ženícha. Často sú to aj ľudia, ktorí sa pred tým nepoznali a každého baví niečo iné. Ako teda vybrať program, ktorý bude baviť všetkých? V prvom rade myslite na toho, kto sa so slobodou lúči. Program by mal potešiť najmä ženícha alebo nevestu (podľa toho na koho rozlúčku sa chystáte). Pozrite si niekoľko tipov na to, čo robiť na rozlúčke so slobodou:

Pánska rozlúčka so slobodou

Ak plánujete rozlúčku pre ženícha, vyskúšajte niektorú z nasledovných možností:

  • Ochutnávka piva – mnohé pivárne a pivovary robia aj ochutnávky svojich pív. Nájdite takéto miesto a spravte si tam zábavnú ochutnávku. Otestujete niekoľko druhov pív a môžete si aj vyhodnotiť svojich favoritov. Niektoré pivovary vám ochutnávku spoja aj s prehliadkou pivovaru a vysvetlením ako pivo vyrábajú. Prípadne si môžete urobiť aj menšiu ochutnávku na rozlúčke doma či na chate vďaka WauBox debne Pivkár. V tejto debne nájdete 6 rôznych - tmavých, svetlých aj ovocných belgických pív a vyskúšate si tak rôzne chute.
  • Choďte kempovať – ak má ženích rád dobrodružstvo, skúste ísť na jednu či dve noci kempovať. Môžete si takto spraviť výlet kamkoľvek a nebudete to ani drahé. Postačí vám stan, spacáky a dobré občerstvenie. Kempovanie prípadne môžete spojiť aj s rybačkou a grilovaním.

Dámska rozlúčka so slobodou

Pre dámsku rozlúčku so slobodou vyskúšajte niektorý z týchto nápadov:

  • Kreatívna tvorba – začnite rozlúčku niečím kreatívnym. Naučte sa ako si vyrobiť kyticu, veniec do vlasov, rastlinné terárium alebo ako namaľovať obraz. Možností čo robiť je mnoho, stačí si vybrať čo by vás a nevestu bavilo a určite nájdete miesto kde si danú vec môžete vyskúšať.
  • Užite si wellness – sauna, vírivka, bazén, hlavne si poriadne oddýchnite.

Darček na rozlúčku so slobodou

Budúcemu ženíchovi aj neveste zvyknú priatelia na rozlúčku so slobodou priniesť aj nejaký darček. Namiesto toho aby ste kupovali nejaké hlúposti, ktoré ani jeden nikdy nevyužije, máme pre vás tip na darček, ktorý je zábavným zážitkom a zároveň určite nezostane nevyužitý:

  • Darčeková debna Slivovica R. Jelínek pre ženícha: Táto darčeková debna je zároveň aj zábavným zážitkom nakoľko ju ženích dostane s priklincovaným dreveným vekom a na to, aby sa dostal k jej obsahu si musí otestovať svoje sily. Slivovica R.Jelínek a slané aj sladké pochutiny sa navyše na rozlúčke určite nestratia.

 

  • Darčeková debna Gin Beefeater Pink pre nevestu: Ani nevestu neobíde možnosť vypáčiť veko a dostať sa k prípitku na rozlúčku takýmto nevšedným spôsobom určite ocení. V debne si nájde ružový Gin Beefeater a rôznorodé slané aj sladké pochúťky. Takéto občerstvenie na rozlúčke jednoznačne poteší.