Darčekové debny s páčidlom pre mužov

darcekova-debna-pre-muzov

Hľadáte darček pre chlapa a chcete aby bol originálny, zábavný ale aj využiteľný? Niečo, čo nehodí do kúta a naozaj si to užije a zároveň to nezruinuje váš rozpočet? Stavte na istotu a kúpte WauBox – darčekovú debnu s páčidlom.

Koho WauBox s páčidlom poteší?

Pýtať sa mužov čo by si priali je často zbytočné lebo väčšinou aj tak nevedia, čo by vlastne chceli. WauBox je darčeková debna s páčidlom určená komukoľvek od 18 pokojne aj do 100 rokov. Je úplne jedno, či chcete potešiť manžela, priateľa, brata, otca, dedka či kamaráta. WauBox jednoducho nadchne každého muža.

Čo robí túto debnu takým skvelým darom pre mužov? Každá debna je dodávaná s páčidlom. Chlapi si takto môžu otestovať svoju silu, lebo drevenú debnu budú musieť vypáčiť. WauBox je darom, ktorý nikoho neurazí a žiadny chlap nezostane sklamaný keď uvidí jeho obsah. Každá debna obsahuje produkty, ktoré muži milujú. Kto by pohrdol labužníckymi pochúťkami alebo kvalitnou fľašou alkoholu? WauBox je ideálnym darčekom pre mužov aj keď sa pozrieme na jeho obsah. V ponuke má debny s pivom, vínom, whisky, rumom, slivovicou či inými kvalitnými nápojmi. Francúzska terina s veľkými kusmi mäsa, baklažánový kaviár alebo oriešky či olivy sú zas výborným občerstvením, ktoré poteší každý žalúdok.

Na aké príležitosti sa hodí WauBox?

WauBoxom nič nepokazíte pri akejkoľvek príležitosti. Môžete ho kúpiť ako dar k narodeninám, či meninám, k štátniciam, výročiam, na Vianoce, na rozlúčku so slobodou, či ako svadobný dar. Nech ho darujete pri ktorejkoľvek príležitosti určite sa nebudete vy ani obdarovaný vedieť dočkať zábavy pri otváraní debny. Na každej oslave či svadbe sa tento darček stane stredobodom pozornosti a praskanie dreva pri vypáčení upúta každého účastníka akcie. Na svoje si tak príde každý kto má rád prekvapenia, zábavu a dobré jedlo.

Čo potrebujete na otvorenie WauBoxu?

Na otvorenie drevenej debny WauBox vám postačí páčidlo, vlastná sila, nadšenie a pozornosť okolia. Pri vypáčení debny môže muž poriadne využiť svoje svaly a konečne vyskúšať ako niečo otvoriť pomocou páčidla. Darčeková debna je tak pre každého chlapa aj skvelou zábavou a zážitkom.