Darčeková debna s whisky

darcekova-debna-wisky

Darčekové debny u skvelým darčekom pre rodinu alebo kamarátov na narodeniny, či výročia ale môžu byť aj zaujímavým nápadom na svadobný dar. WauBox má debny obohatené o skvelý zážitok, nakoľko ku každej debne patrí aj páčidlo, ktorým sa debna otvára. Do WauBoxu si môžete zvoliť alkohol podľa svojej chuti. Môže to byť napríklad jedna z týchto skvelých whisky:

Darčeková debna whisky Chivas Regal

Dvanásť ročná škótska whisky Chivas Regal vyhrala už niekoľko svetových ocenení. Pri jej popíjaní vás poteší luxusná chuť medu, vanilky a zrelých jabĺk. Táto prémiová whisky sa vyrába z najkvalitnejšieho obilia zvážaného z celého Škótska. Luxusná Whisky Chivas Regal má jantárovú farbu a voní ako mix medu a lesných kvetov.

Darčeková debna whisky Jameson

Írska whisky Jameson je známa svojou vyváženou chuťou, trojnásobnou destiláciou a jemnosťou. Jemnosť zabezpečí práve trojitá destilácia, väčšina ostatných amerických a škótskych whisky sa destiluje len dvakrát. Chuť Jamesona je rovnováhou korenistých, orechových a vanilkových tónov s náznakmi sladkého sherry. Vôňa je jemne kvetinová so sladkastými tónmi korenín a dreva.

Darčeková debna whisky Nestville

Nestville je whisky vyrábaná na Slovensku. Zreje vo vzácnych dubových sudoch v obci Hniezdne pri Starej Ľubovni. Základom whisky Nestville je kvalitná voda z podzemných prameňov podtatranskej prírody. Vďaka jedinečnému procesu výroby 7 kolónovou destiláciou, získava whisky chuť plnú sladkastých tónov.

Darčeková debna whisky Jack Daniels

Americká whisky Jack Daniels pochádza zo štátu Tennessee. Jej výroba je špecifická tým, že sa filtruje cez javorové uhlie a na jej výrobu sa využíva voda z vápencových jaskýň. Je druhou najpredávanejšou whisky na svete a taktiež vyhrala niekoľko medailí za najlepšiu whisky na svete. Chuť sa mieša sladkasto karamelová s korenistou.

Darčeková debna whisky Jack Daniels Honey

Pridaním medu do tradičnej whisky vznikla úplná nová a zaujímavá chuť. Med spolu s jemnou chuťou čokolády a praliniek intenzívne cítiť aj pri popíjaní, čo z tejto whisky robí výnimočný whisky likér.

Darčeková debna whisky Tullamore Dew

Svetoznáma a znalcami často oceňovaná whisky Tullamore Dew je ďalšou zo skvelých jemných írskych whisky. Zreje v kombinácií sudov zo sherry a burbonu. Chutí po slade, horkej čokoláde či kakau a má krásnu farbu svetlého medu.