Vtipné darčeky k narodeninám

narodeninovy-darcek

Mnohé darčeky sú jednoducho nudné a premýšľanie nad niečím originálnejším tiež veľa ľudí nebaví. Máme preto pre vás zopár nápadov na vtipné darčeky, ktorými pobavíte každého oslávenca.

Darčeková debna s páčidlom WauBox

Darčeková debna od WauBoxu je ideálnym narodeninovým darčekom. Spája sa s ňou veľká zábava ale jej obsah taktiež poteší každého, kto si rád vychutná kvalitné jedlo či nápoje. Zábava začína hneď pri otváraní debny, keďže k nej patrí aj páčidlo. Oslávenec sa tak k obsahu debny dostane len vypáčením dreveného veka debny. Takto vyskúša svoju silu ale aj sa pri otváraní poriadne zasmeje.

Zábava môže pokračovať aj pri konzumácií obsahu WauBoxu. V debni si oslávenec nájde fľašu kvalitného alkoholu, ktorú určite zužitkuje na nejakej párty. Čo bude popíjať môžete vybrať vy pri objednávke WauBoxu. Na výber máte širokú ponuku rumov, whiskey, vína, vodky, piva, slivovíc, borovičiek ale aj Tatra Tea či Becherovku. Pri dobrej zábave by nemalo chýbať ani kvalitné jedlo. A toho je vo WauBoxe taktiež dostatok. Výberové slané aj sladké potraviny z celého sveta ako napríklad francúzska jelenia terina, baklažánový kaviár, marhuľové chutney či kvalitné čokolády, olivy alebo oriešky.

Vtipná rohožka

Darčekom ktorý rozosmeje nie len oslávenca ale následne aj všetkých jeho návštevníkov, či susedov je vtipná rohožka. Dá sa nájsť široký výber rohožiek od filmových citátov, rôznych vtipných zvierat až po nápisy ako „vstup povolený len s vínom“, „konečne ste dorazili do cieľa“, či „och nie, zas ty“.

Vtipné zátky na víno

V rôznych párty obchodoch alebo na internete nájdete veľké množstvo smiešnych uzáverov, ktoré sa dajú využiť ako zátka do vína, či inej fľaše. Fantázií sa tu medze nekladú a keď sa posnažíte určite nájdete takú, ktorá sa hodí k oslávencovi.

Zábavné spodné prádlo

Spodné prádlo patrí k častým darčekom, najmä pokiaľ ide o ponožky. Pokúste sa nájsť vtipné trenírky alebo nohavičky. Či už nájdete len zábavný obrázok alebo vtipný text, oslávenec tento darček aspoň využije a určite sa na ňom aj zasmeje.

Vtipné pero

Pero je taktiež užitočným darčekom a určite poteší aj to, že ak vyberiete nejaké naozaj vtipné, tak pobaví aj mnohých ľudí, ktorí ho uvidia. Existuje veľký výber od pera v tvare ryby, morského koníka, či rôznych iných zvierat, cez veľmi čudné pero v tvare prstu alebo banánu až po perá s vyskakovacími hlavičkami na šnúrke. Zobrať takéto pero napríklad na poradu, bude jedna veľká zábava.