Tipy na zážitkové darčeky

zazitkovy-darcek

Sú poľa vás vecné dary nudné a chceli by ste radšej darovať poriadny zážitok? Máme pre vás pár tipov na rôzne druhy zážitkových darčekov.

Jazda na luxusnom aute

Plánujete darček pre nadšenca luxusných a rýchlych áut? Potešte ho jazdou v jeho vysnívanom aute. Vybrať mu môžete dobrodružstvo na mieru v rôznych typoch áut od Tesly cez Lamborghini až po Ferrari. Môže si vyskúšať jazdu s vetrom opreteky na okruhu alebo jazdu cez prekážky v Hummri alebo iných offroadových autách. Pre tých najrýchlejších je aj možnosť prenajatia formule.

Virtuálna realita

Virtuálnu realitu si rovnako užijú ženy aj muži. Existuje veľa možností čo vo virtuálnej realite vyskúšať – môžete sa poprechádzať po rôznych mestách, skúsiť všelijaké športy, povoziť sa na kolotočoch ale aj skúsiť bojovať s virtuálnym súperom. Poukážka do virtuálnej reality navyše zvyčajne platí pre viacerých ľudí, a teda si takto obdarovaný môže spraviť zábavný večer s kamarátmi alebo rodinou.

Zoskok z lietadla

Pre adrenalínových nadšencov je tandemový zoskok z lietadla ako stvorený. Pocit z voľného pádu je nenapodobiteľný a pri lete na padáku si takto viete užiť nádherný pohľad na okolie z vtáčej perspektívy. Ak máte medzi kamarátmi adrenalínových bláznov, takýto darček pre nich bude ideálny.

Jazda v športovom lietadle

Pokiaľ niekto z lietadla práve netúži skákať, stále si môže vychutnať vyhliadkovú jazdu v športovom lietadle. Môžete vybrať pokojnejšiu variantu kde sa obdarovaný len pokochá výhľadom alebo aj adrenalínovejšiu verziu s rýchlymi otáčkami. Niektoré takéto lety dokonca ponúkajú aj možnosť sám si skúsiť šoférovanie lietadla. Samozrejme na všetko dozerá skúsený inštruktor.

Škola šmyku

Škola šmyku je zábavným ale aj veľmi užitočným darčekom. Šofér si takto vie na špeciálne upravenom okruhu vyskúšať ako v aute reagovať na krízové situácie. Vyskúšať si tak môžete nečakané situácie, ktoré môžu vzniknúť na ceste, no v konečnom dôsledku môže takáto skúsenosť aj zachrániť život.

Skúška sily s darečekovou debnou WauBox

Darčeková debna od WauBoxu je skvelým kompromisom medzi zážitkovým a vecným darčekom. Zážitkovou časťou je jednoznačne otváranie debny, ktoré je možné len vypáčením. S akým iným darčekom by si oslávenec mohol takto vyskúšať svoju silu a zároveň sa zabaviť? Vo vnútri drevenej debny si následne nájde fľašu alkoholu a výber kvalitných pochutín.

Degustácia

Degustácie sú výborným darčekom pre ľudí, ktorí ocenia kvalitné jedlo alebo drink. Vybrať môžete degustáciu vína, rumu, whiskey alebo rôznych jedál podľa chutí toho, koho chcete obdarovať.

Zážitkové noci v domčekoch na strome

V poslednej dobe vzniklo mnoho zaujímavých ubytovaní či už na Slovensku alebo v okolitých krajinách. Darujte originálny poukaz na zážitkovú noc v domčeku na strome. Nie sú to žiadne hračkárske mini domčeky ale dajú sa nájsť aj veľmi zaujímavé a pekne zariadené domčeky.