Darček na 30-te narodeniny

tip-na-darcek

30-tka je pre väčšinu ľudí prvou okrúhlou oslavou kedy pracujú, snažia sa žiť serióznym životom, a tak máte aj pocit, že fľaša lacného vína ako darček už naozaj nestačí. Inšpirujte sa niektorým z nasledovných tipov  na originálne darčeky k 30tym narodeninám.

Darčeková debna WauBox

WauBox je originálnou darčekovou debnou spojenou so skvelou zábavou. Každá debna je doručená s kovovým páčidlom, pomocou ktorého je potrebné ju otvoriť. Dostať sa k svojmu darčeku je tak pre oslávenca poriadnou skúškou sily. Napätie z toho čo sa v debni ukrýva zostáva až do konca keďže každá debna je drevená a jej obsah až do poslednej chvíle vôbec  nevidno. 

Obsahom debny čerstvého tridsiatnika určite tiež neurazíte. Tridsiatka si zaslúži aj poriadny prípitok a o ten sa vďaka WauBoxu nemusíte báť. Na výber máte mnoho druhov alkoholu od rumov, whiskey, vodky, slivovice či Tatra Tea, až po víno či rôzne belgické pivá. Zvoliť môžete fľaše z rôznych kútov sveta. Výberové potraviny tiež určite potešia. Oslávenec si nájde tradičné pochúťky ako olivy, arašidy alebo čokoláda a bude mať možnosť ochutnať aj niečo nové ako napríklad baklažánový kaviár, jeleniu terinu alebo marhuľové chutney.

Saténové pyžamo alebo župan pre dámy

Ak okrúhly vek oslavuje dáma, potešte ju saténovým pyžamom alebo županom. Kým vo veku okolo 20tky si všetci viac užívajú všelijaké večierky a akcie vonku, po 30tke už mnohí ľudia viac ocenia kľudné večery doma pri filme. Vlastne zostať hore dlhšie ako do 11 je často zázrakom. A práve pri oddychových večeroch doma ocenia oslávenci výber takéhoto pohodlného darčeku.

Hodinky

Hodinky sú výborným darčekom pre dámy aj pánov. Môžu byť krásnym doplnkom aj šperkom na rôzne príležitosti. Na výber máte mnoho druhov, takže vyberte také, ktoré sa najviac budú hodiť k životnému štýlu oslávenca. Či už pôjde o luxusnejšie alebo dizajnérske kúsky alebo o športové hodinky, ktoré odmerajú aj tep a kroky spravené počas dňa je len na vašom výbere. Hodinky sú často nadčasovým darčekom, ktorý bude obdarovaného tešiť aj dlhé roky.

Robotický vysávač

Vo veku okolo tridsiatky už ľudia väčšinou nechcú bývať v rôznych bytoch ktoré zdieľajú s ďalšími ľuďmi, ale snažia sa zaobstarať si svoje vlastné bývanie. Preto sa určite potešia aj viacerým vychytávkam, ktoré im uľahčia starostlivosť o domácnosť. Niekedy sa oplatí spojiť svoje sily s inými kamarátmi a zaobstarať spolu poriadny darček. Robotický vysávač poteší každého, veď uznajte komu sa chce stále vysávať? Mať upratané bez námahy je určite veľkou výhodou.