Čo kúpiť ako svadobný dar?

darcek-na-svadbu

Dostali ste pozvánku na svadbu a chytá vás panika čo kúpiť ako svadobný dar? Nechcete prísť len obálkou alebo kvetmi, ktoré aj tak za chvíľu zvädnú? Máme pre vás pár nápadov na originálnejšie svadobné dary, aby ste potešili novomanželov.

Darčeková debna WauBox

Debny od WauBoxu nie sú len obyčajným darčekovým košom. Každú debnu dostane obdarovaný človek aj s páčidlom a práve s ním sa začína tá najlepšia zábava. Novomanželia si totiž svoj darček z drevenej debny budú musieť vypáčiť. Poverte ich touto úlohou, nech si hneď vyskúšajú svoje sily.

V debni si nájdu skvelé pochutiny a fľašu alkoholu na prípitok podľa vášho výberu. Nemusíte sa obávať, že ak mladomanželia odcestujú na svadobnú cestu, jedlo v debni by sa pokazilo. Všetky pochúťky sú trvanlivé, a teda pokojne počkajú s konzumáciou až na ich návrat.

Svadobný fotokútik

Podarujte niečo, čo poteší priamo na svadbe. Pri fotení vo svadobnom fotokútiku sa zabavia  nie len mladomanželia ale aj všetci hostia na svadbe. Vybrať môžete z rôznych druhov fotoboxov ku ktorým patria aj vtipné rekvizity a všelijaké doplnkové služby. Pokúste sa však vopred nenápadne zistiť, či už manželia túto službu nemajú sami objednanú. Ak nie, zabezpečíte na svadobnú hostinu skvelú zábavu a rovnako aj skvelé spomienky v podobe krásnych fotografií zo svadobnej oslavy.

Župany

Nájdite podobné župany z kvalitného materiálu pre muža aj ženu a potešte oboch takýmto svadobným darom. Ak chcete darček spraviť ešte osobitejším, nechajte na župany vyšiť buď nové priezvisko novomanželov alebo čokoľvek čo je pre nich špecifické.

Kurzy alebo zážitkové darčeky

Prekvapiť môžete aj darovaním rôznych kurzov. Darujte napr. kulinársky kurz. Pár sa takto spolu zabaví a pribudne im aj zopár nových receptov do spoločnej domácnosti. Vyberte aký typ kuchyne majú radi a doprajte im možnosť naučiť sa najlepšie recepty či už talianskej, ázijskej alebo slovenskej kuchyne. Možnosťou je aj prenájom kuchára, ktorý príde priamo domov a naučí mladomanželov niečo zo svojho kuchárskeho umenia. Taktiež môžete darovať aj poukazy na kurzy maľovania. Mladomanželia aspoň spoločne strávia nejaký čas a vyskúšajú si niečo nové.

Personalizovaná doska na krájanie

Niekedy je ťažké trafiť, čo do domácnosti by mladomanželia potrebovali, najmä ak už spoločne bývali dlhšie pred svadbou. Ak im však necháte na mieru vyrobiť napr. dosku na krájanie, určite sa potešia. Dajte im do dosky vyryť meno, adresu alebo nejaký motivačný citát.