Netradičné darčeky

netradicne-darceky

Hľadáte darček pre niekoho originálneho a chcete mu venovať niečo netypické? Sú situácie a ľudia, ktorým chcete dať niečo iné ako ponožky či darčekový poukaz. A my máme pre vás zopár tipov na netradičné darčeky, ktoré využijete v podobných situáciách.

Darčeková debna s páčidlom WauBox

Darčeková debna od WauBoxu nie je ani zďaleka obyčajným darčekovým košom. Takáto debna plná nezvyčajných pochutín je zároveň aj zážitkom a zábavou. Ku každej drevenej debni prislúcha aj páčidlo, ktorým je potrebné debnu otvoriť. Obdarovaný si tak vyskúša aké je otvárať svoj dar vypáčením a poriadne prevetrá aj svoje svaly. Zážitok z vypáčenia debny je určite niečím, na čo bežne nikto nie je zvyknutý a otváranie svojho daru si zapamätá oveľa dlhšie ako keď len roztrhá darčekový papier.

Samotný obsah debny je prekvapením až do poslednej chvíle. Nakoľko je debna drevená, nikto nezistí čo sa v nej nachádza až kým ju neotvorí. Pochutiny najvyššej kvality a fľaša na prípitok určite nebudú pre nikoho sklamaním. Gurmáni si vychutnajú jeleniu terinu s koňakom v ktorej objavia kusy mäsa, či baklažánový kaviár. Oriešky, olivy a čokoláda sa vždy hodia k pohosteniu návštevy, ale k oddychu pri filme. Fľašu si do debny môžete vybrať podľa svojich predstáv. Vo WauBoxe si prídu na svoje milovníci whisky, rumu, slivovice či ginu ale aj pivári či vinári.

Predplatné HBO GO alebo Netflixu

Najlepšie darčeky často vôbec nemusia byť vecné. Predplatné niečoho, čo človek naozaj využije, určite každého poteší. Namiesto toho aby ste niekomu kúpili piaty parfum, či päťdesiate ponožky, zaplaťte mu radšej predplatné na Netflix či HBO GO. Prístup k tisícom hodín filmov či seriálov poteší každého filmového nadšenca.

Vyskúšajte niečo nové

Máte známych, ktorí niečo chceli celú večnosť vyskúšať, ale nikdy sa k tomu nedostali? Darujte im poukaz, ktorý ich k tomu namotivuje. Vyberte napríklad kurz maľovania, hrania na klavíri či gitare, hodiny tanca či boxu. Proste niečo o čom dlho hovorili ale nikdy to neskúsili. Keď na začiatok zaplatíte zopár hodín, určite oslávenca motivujete aspoň vyskúšať, to čo už dávno chcel.

Printy

Printy su skvelým darčekom pre ľudí, ktorí si radi zveľaďujú svoj domov. Nie každý si môže dovoliť darovať drahé obrazy, či iné umenie. Printy sú však skvelou náhradou a dajú sa nájsť v rôznych cenových reláciách. Nájdete ich vo všetkých možných verziách, či chcete klasiku, abstraktné umenie, postavy, texty, alebo čokoľvek iné. Na výber sú ich tisíce. Môžete si taktiež nechať vyrobiť aj printy na mieru. Umelcom niekedy stačí zaslať fotografiu, tú prekreslia a nechajú vám ju vytlačiť aj zarámovať. Stačí nájsť umelca, ktorý vám vyrobí print v štýle, ktorý sa páči vám a najmä tomu koho chcete obdarovať.