Skvelé tipy na darčeky k meninám

spravny-darcek

Len nedávno ste kupovali narodeninové darčeky a už je tu ďalší sviatok? Kým to, kedy má niekto narodeniny viete zvyčajne len o svojich bližších ľuďoch, meniny sú vďaka kalendárom verejne známe. Niekto meniny vôbec nerieši a iní naopak očakávajú, že si na nich spomeniete. A tak sa často stane, že by sa patrilo kúpiť darček aj kolegovi, o ktorom toho až toľko neviete, prípadne kupujete už niekoľký darček v roku svojim blízkym. Čo kúpiť k meninám keď vám už dochádza fantázia?

Darčeková debna s páčidlom WauBox

Ideálne darčeky sú zábavné, pre oslávenca by mali byť prekvapením ale zároveň by mali mať aj praktické využitie. A práve do takejto kategórie patria aj darčekové debny od WauBoxu. Páčenie z drevenej debny je skvelou zábavou, ktorá má svoje čaro. To čo drevená debna ukrýva, zostáva prekvapením až dokonca. A obsah debny je naozaj praktický – koho by nepotešili kvalitné pochutiny rôznych druhov? Drevená debna je sama o sebe originálnym balením a páčidlo je súčasťou darčeku. WauBox je ideálnym darom k meninám pre mužov aj ženy.

Motivačné diáre

Ak kupujte darček pracantom, mohol by ich potešiť napríklad aj motivačný diár. Stále sú ľudia, ktorým nestačí kalendár v mobile a radšej si zapisujú svoje úlohy na papier. Odporúčame však kupovať diár bez dátumov - takto môže človek diár začať využívať práve vtedy keď ho potrebuje a vás neobmedzuje, že ho nekupujete zrovna pred novým rokom.

Antistresové omaľovánky pre dospelých

Chcete obdarovať dámu, ktorá má veľa stresu v práci? Podarujte jej antistresové omaľovánky a doprajte jej chvíľu na oddych. Pri vyfarbovaní mandál a podobných obrázkov určite aspoň na chvíľu zabudne na všetok pracovný stres.

Flakóny na parfum

Nikomu sa nechce so sebou nosiť celú veľkú fľaštičku s parfumom. Podarujte teda flakón na parfum, do ktorého si každý odleje zo svojho obľúbeného parfumu. Takýto flakón sa bez problémov zmestí do každej kabelky. Týmto darčekom potešíte všetkých cestovateľov, ale aj kolegyne, ktoré chcú mať svoju obľúbenú vôňu stále pri sebe.