Darčeková debna WauBox je potešením aj pre ženy

darcek-pre-zeny

Hľadáte originálny darček pre svoju ženu, mamu, kamarátku, či akúkoľvek inú dámu? Darčekové debny od WauBoxu sú výborným darčekom aj pre ženy.

Drevené debny s páčidlom

Drevené debny sú zaujímavým obalom, ktorý svoj obsah ukryjú až do posledného momentu. A každá žena sa navyše pri otváraní debny užije aj poriadnu dávku adrenalínu a zábavy. Debnu dostane aj páčidlom a môže sa tak vyskúšať aké je to dostať sa k obsahu svojho darčeka inou cestou ako len roztrhaním darčekového papiera. Na výber máte mnoho debien s obsahom, ktorý dámy isto poteší.

Darčeková debna Prosecco

Prosecco je šumivé víno s jemnou ovocnou príchuťou, pochádzajúce z Talianska a zvyčajne je veľmi obľúbené najmä medzi dámami. Vybrať si môžete darčekovú debnu Prosecco Mionetto DOC Treviso Frizzante alebo debnu Mionetto Prosecco Valdobbiadene D.O.C.G.

Mionetto je jedným z najstarších výrobcov Prosecca. Prosecco Mionetto Prestige DOC Treviso Frizzante má osviežujúcu jablkovo-medovú chuť a vôňu agátu a vistérie. Odporúča sa podávať vychladené na 8-10°C. Mionetto Prosecco Valdobbiadene D.O.C.G. je špičkové prosecco s chuťou jabĺk a citrusov. Bublinky v tomto šumivom víne sú jemné avšak pretrvajú dlho.

Darčeková debna Broker's London Dry Gin

Gin je taktiež obľúbeným nápojom v dámskej aj pánskej spoločnosti. Pokiaľ si chcete vychutnať tento nápoj, môžete si medzi darčekovými debnami WauBox zvoliť tú, v ktorej sa nachádza Broker's London Dry Gin. Recept na tento gin má už cez 200 rokov a vyhral už niekoľko svetových ocenení. Koreniny a bylinky, ktoré sa využívajú pri výrobe ginu sa dovážajú z celého sveta. Chuť je suchá a korenistá. Fľaša tohto ginu je jedinečná klobúčikom, ktorý sa nachádza na každom vrchnáku.

Darčeková debna s vodkou

Vodka či už s ľadom alebo zamiešaná v nejakom drinku môže tiež spríjemniť mnohé večery. Vo WauBoxe môžete nájsť vodku Finlandia, Absolut ale aj novinku debnu vodka + Redbull.

Absolut je švédska vodka s dlhoročnou tradíciou. Vyznačuje sa svojou jemnosťou. Vodky Absolut sú tretími najpredávanejšími na svete. Finlandia je jednou z najčistejších vodiek na svete. Fínska ľadovcová voda je jedným z najčistejších prírodných vodných zdrojov na svete a tá je skvelým základom aj pre vodku Finlandia.

 

Ženy si niekedy rady vychutnajú aj kvalitný rum, whisky, či iné. Takéto debny nájdete vo WauBoxe samozrejme tiež.

Darčeková debna s pochutinami

V žiadnej darčekovej debne WauBox nesmú chýbať kvalitné pochutiny. Mix slaného aj sladkého, tradičné chute aj niečo špeciálne. WauBox obsahuje napr. obľúbené olivy, arašidy, čokoládu ale vyskúšať budete môcť aj baklažánový kaviár či jeleniu terinu.