Originálne darčeky pre ženy

darcek-pre-zenu_1

Výber originálneho darčeka pre ženy vášho života môže priniesť aj obavy či stres. Ako kúpiť niečo originálne, čo ešte nemajú ale pritom to nebude úplná zbytočnosť? Ako vybrať darček, ktorý poteší mamu, sestru, manželku, švagrinú, kamošku aj kolegyňu? Máme pre vás niekoľko tipov ako na to.

Výber originálneho darčeku pre ženy

Najväčším problémom pri výbere darčeka môže byť to, aby bol originálny ale nie zbytočný. Ako teda vybrať originálny darček pre ženu?

  1. Spíšte si zoznam

Ak chcete nájsť ideálny darček, spíšte si zoznam všetkého, čo má daná žena rada a popremýšľajte aké darčeky sa spájajú s tým čo má rada.

  1. Vyhnite sa stereotypom

Skúste namiesto klišé radšej trochu experimentovať. Ďalšia šatka, ktorú nikdy nepoužije naozaj nie je potrebná, skúste vymyslieť niečo lepšie.

  1. Peniaze nie sú dôležité

Originálny darček vôbec nemusí byť drahý. Mnohokrát viac poteší lacnejšia ale premyslená maličkosť ako drahý dar, ktorý bude pohodený niekde na poličke na večné veky.

Tipy na originálny darček pre ženy

Máme pre vás pár tipov na originálny darček, ktorý sa hodí na narodeniny, meniny, Vianoce, Deň matiek ale pokojne poslúži aj ako svadobný dar. Takýto darček navyše poteší ženy rôznych vekových kategórií a je jedno aké má záujmy. Originálnym darčekom, ktorý poteší každú ženu je:

  • Darčeková debna WauBox. Darčekové debny pre ženy od WauBoxu sú naozaj jedinečné – základom je drevená debna do ktorej nevidíte a obsah teda odhalíte až po jej otvorení. Otváranie však tiež nie je len také jednoduché. K debne prislúcha aj páčidlo a pri jej otváraní sa tak obdarovaná žena aj poriadne zabaví a trochu vyskúša aj svoje sily. Prípadne jej pri vypáčení drevného veka môžete gentlemansky pomôcť. Obsah debny nie je o nič menej zaujímavý. Nachádzajú sa v nej výberové pochutiny, ktoré potešia každý gurmánsky jazyk a fľaša kvalitného alkoholu podľa vášho výberu. Väčšinu dám poteší najmä debna s vynikajúcim Proseccom Mionetto, ale výber je široký. Zvoliť môžete aj darčekovú debnu s vínom, rumom, ružovým ginom, tequilou a mnohými ďalšími variantmi. Ak sa vám páči možnosť debny na vypáčenie, ale chceli by ste ju naplniť niečím iným, máte taktiež možnosť zakúpiť si samostatnú debničku, do ktorej vložíte svoj obsah.
  • Darčekové koše WauBox. Ak hľadáte menšiu pozornosť, ktorá však poteší, vyskúšajte darčekové koše WauBox. Nájdete tu aj zdravú verziu s ručne vyrábanými bylinkovými limonádami a vegánskymi tyčinkami ale kôš s výberovými pivami a jeleňou terinou. Darčekové koše sú pekne zabalené a budete vďaka nim mať rýchly a reprezentatívny darček.