Darčeky pre svadobčanov

darcek-svadobcania

Plánujete svadbu a chceli by ste svadobčanov potešiť originálnym darčekom? Milým darčekom svojim hosťom ukážete, že vám na nich záleží. Možností na to čo svadobným hosťom darovať je mnoho, odporúčame však vybrať niečo, čo aj reálne využijú. Keď do výberu darčeku pre hostí investujete nemálo času aj financií, nechcete predsa aby váš darček zapadal prachom niekde na poličke alebo skončil v koši. Máme pre vás skvelý tip na originálny darček pre svadobčanov:

Darčekový kôš WauBox pre svadobných hostí

Vybrať si môžete z viacerých druhov darčekových košov, ktoré po svadbe určite potešia unavených svadobčanov. Jednou z možností je darčekový kôš s ručne vyrábanými limonádami Manaroots. Limonáda Mystery Cola po dlhej noci nakopne každého, keďže sa pri jej varení uvoľňuje prírodný kofeín z orechov Coly.  Druhá limonáda v darčekovom koši je bylinková a pôsobí zas upokojujúco a antistresovo. Ďalšou zložkou, ktorú si svadobčania nájdu v tomto koši je vegánska proteínová tyčinka Tekmar, takže nikoho isto nezloží ani hlad. Zložky v tejto tyčinke pomôžu organizmu zmierniť únavu aj pocit hladu. Mnohých hostí čaká po svadbe dlhá cesta a tak im takéto osvieženie padne viac než vhod.

Ďalšou možnosťou je darčekový kôš s výberovými pivami Kaltenecker a vynikajúcou jeleňou terinou. Ako sa hovorí „klin sa klinom vybíja“ a niektorých hostí možno viac poteší dobre vychladené pivo. Tmavý ležiak a svetlé pšeničné pivo od slovenského pivovaru Kaltenecker sú skvelou voľbou. Kvalitná hrubozrnná francúzska paštéta poteší všetkých gurmánov.

 

Výhodou darčekových košov od WauBoxu je, že ich dostanete už krásne zabalené a tak vašou jedinou úlohou bude rozdať ich svadobným hosťom. Je len vás či všetci hostia dostanú rovnaký typ darčekového koša alebo napr. páni tie s pivom a dámy zas limonády. To akým spôsobom darčeky hosťom rozdáte je vás, možností je viac. Môžete napr.:

  • Ak máte pre svadobných hostí zabezpečené aj ubytovanie, darček im môžete nechať na izbe. Je to pre vás najjednoduchšie lebo sa počas svojho veľkého dňa nebudete musieť vôbec zaoberať tým, či stihnete odovzdať darček všetkým hosťom.
  • Ďalšou možnosťou je nechať darčeky pre svadobčanov priamo na stole pri ich menovkách. Pri tejto možnosti určite oceníte krásny dizajn darčekových košov WauBox.
  • Častým zvykom je rozdávanie darčekov či výslužky pri odchode hostí. Takto im darček odovzdáte priamo do rúk, avšak niekedy je náročné ustriehnuť kedy hostia odchádzajú. Ak niekto zmizne bez rozlúčky, môže sa vám stať že niektorým svadobčanom darček nedáte.