Darček pre partnera / partnerku - sú darčeky pre vzťah dôležité?

darcek-pre-partnerku

Darčekmi si ľudia vedie prejaviť vďaku, náklonnosť či uznanie. To platí nie len pre partnerov ale aj pre priateľov, rodinu a mnohé iné vzťahy. Pre romantické vzťahy môžu byť darčeky obzvlášť dôležité. Darčeky môžu byť použité na vyjadrenie vašich citov voči inej osobe. Môžu byť použité nielen ako gesto lásky, ale môžu tiež pomôcť ukázať druhej osobe, ako dobre ich poznáte a rozumiete im. Vôbec sa pritom nemusí jednať o veľké či drahé dary. Stačí aj malá pripomienka, že vám na partnerovi záleží.

Dôležitosť dávania darčekov pre partnerov

Pri obdarovaní ide najmä o pekné gesto pre partnera a nemusíte vždy vyberať niečo drahé ani veľkolepé. Každý vzťah je jedinečný ale aj pomocou darčekov si viete vytvoriť silnejšie puto.  Darčekom môžete vyjadriť ako dobre sa poznáte a že sa zaujímate o to čo má ten druhý rád, ale môžete vybrať aj darčeky, pri ktorých strávite spoločný čas. Darčeky môžu výrazne pomôcť zblížiť dvoch ľudí a posilniť vzťah prostredníctvom spoločných zaujímavých zážitkov.

Pri darčekoch je potrebné zabezpečiť, aby sa s nimi nespájala nervozita z toho čo darujete, prípadne čo dostanete ani priveľké očakávanie. Darčekom nemusia byť len drahé hodinky, značková kabelka či obrovská kytica. Obdarovať toho druhého môžete aj praktickými darčekmi, či zaujímavými zážitkami.

Dôvody a príležitosti na darovanie darčeku partnerovi

Najlepším dôvodom na obdarovanie partnera by malo byť vidieť ho šťastného. Máme však pre vás aj niekoľko ďalších tipov kedy partnera obdarovať:

  • Pri špeciálnych udalostiach (narodeniny, sviatky, výročia). Samozrejme sviatky a výročia sú časom kedy na obdarovanie svojho partnera myslí každý. Na narodeniny, či výročie chcete partnerovi ukázať ako vám na ňom záleží a tak je to správne.
  • Ukážte svoju vďačnosť. Jedným z najlepších dôvodov, prečo dať svojmu partnerovi darček, je ukázať svoje uznanie či vďačnosť. Ak vám s niečím pomohol, či bol pri vás v ťažkých chvíľach, darujte mu niečo pekné. Môžete si tak vytvoriť silnejšie puto, pretože sa bude cítiť oceňovaný a uznávaný.
  • Nechajte partnera myslieť na vás. Ak chcete aby na vás partner myslel aj keď nie ste práve spolu, môžete mu darovať nejakú maličkosť, ktorú bude mať stále pri sebe.
  • Požiadajte o odpustenie. Každý sa raz za čas môže mýliť. Ako sa môžete ospravedlniť niekomu, na kom vám záleží? Dobrý darček môže zmierniť akékoľvek napätie a obmäkčiť srdce každého, aj keď je na vás naštvaný. Dajte si však pozor čo kúpite, takáto situácia nemusí byť vhodná na všelijaké vtipné darčeky.
  • Ukážte svoju lásku. Maličkosť, ktorú darujete len tak z lásky môže potešiť oveľa viac ako veľké dary na sviatky. Obdarujte niekedy partnera len tak, v momente kedy to nečaká a ukážte mu ako vám na ňom záleží.

Darček pre partnera

Hľadáte jedinečný darček, ktorý sa nebude podobať ničomu, čo doteraz váš partner dostal? Darujte darčekovú debnu WauBox.

  • Darčekové debny s páčidlom pre pánov – zábava pri otváraní debny páčidlom bude nezabudnuteľným zážitkom a obsah v podobe kvalitných pochutín a fľaše alkoholu podľa vášho výberu poteší určite tiež.

Darčekové debny pre dámy – WauBox nie len pre mužov, ale určite sa mu potešia aj ženy, ktoré m