Prekvapenie k narodeninám pre chlapa

darcek-pre-muza-narodenie_2

Každý človek sa poteší keď ho príjemne prekvapí jeho partner či partnerka. Jedným z najlepších spôsobov ako sa vo vzťahu nezačať nudiť je pripraviť pre toho druhého raz za čas maličkosti, ktoré nečaká. V prípade partnerových narodenín ho zrejme chcete prekvapiť dvojnásobne. Ako pripraviť výnimočné prekvapenie k narodeninám pre chlapa?

1.    Nechajte odkaz na zrkadle

Pravdepodobne prvé čo každý chlap ráno spraví je zastávka v kúpeľni. Potešte ho hneď na začiatku narodeninového dňa a nechajte mu pekný odkaz na zrkadle. Či tam napíšete „Všetko najlepšie!“, „Ľúbim ťa!“ alebo niečo vtipné je už na vás. Hlavný je moment prekvapenia. Rátajte s tým, že zrkadlo si potom aj umyjete ale za tú radosť to predsa stojí.

2.    Usporiadajte honbu za pokladom

Prekvapenia vôbec nemusia byť drahé! Chcete narodeninový darček odovzdať naozaj originálne? Usporiadajte honbu za pokladom. Či už darček a indície skryjete niekde v byte alebo sa radšej vyberiete von je len na vašom rozhodnutí a kreativite.

3.    Zabaľte darček netradične

Nepozdáva sa vám baliaci papier v ktorom každý uhádne, čo dostane už podľa jeho tvaru a chcete darček zabaliť oveľa originálnejšie? Veľkým prekvapením, ktoré ocení každý muž je drevená debna z ktorej si svoj darček bude musieť vydobyť. Darčeková debna do ktorej môžete vložiť čokoľvek, následne priklincujete drevené veko a máte istotu, že oslávenec nezistí čo dostane až pokiaľ veko nevypáči.

Ak chcete rovno zabezpečiť aj príjemný prípitok a občerstvenie na oslavu, vyberte jednu z debien so skvelým obsahom. Rum, whisky, vodka, slivovica, pivo, víno či čokoľvek iné, stačí si vybrať. Slané a sladké pochutiny sa taktiež hodia na každú oslavu.

4.    Pripravte na večeru jeho obľúbené jedlo

Ďalším bodom, ktorý chlapa určite poteší je ak pripravíte jeho obľúbené jedlo. Navarte to čo má rád alebo to pokojne aj objednajte z obľúbenej reštaurácie. Ak chcete, aby takáto večera bola ešte väčším prekvapením, napíšte mu počas dňa že idete kúpiť špenát či nejaké iné nie najobľúbenejšie potraviny na večeru. Vo chvíli, keď príde domov a uvidí, aké úžasné jedlo ste mu naozaj pripravili, bude úplne nadšený.

5.    Usporiadajte preňho večer s kamarátmi

Ak máte pocit, že ste stále spolu a chcelo by to zmenu, pripravte pre svojho chlapa pánsky večer s kamarátmi. Nakúpte pivo, objednajte pizzu či rebierka, zožeňte playstation, pár hier a jeho kamarátov. O zvyšok zábavy sa už určite postarajú sami.

6.    Vymyslite spontánny výlet

Je nejaké miesto kam ste sa chceli dlhšiu dobu spolu pozrieť alebo vám len napadlo miesto kde by sa oslávencovi mohlo páčiť? Načo ďalej čakať, spravte si spontánny narodeninový výlet.