Darčekové balenie pre mužov

darcekova-debna-whisky-chivas

 

Ak chcete darček pre muža doladiť do úplnej dokonalosti, tak je okrem výberu darčeka dôležité aj to ako ho zabalíte. Ako zabaliť darčeky pre mužov naozaj kreatívne? Omrzel vás už obyčajný darčekový papier, alebo majú všade len kvetinkové či detské vzory? Kúpili ste darček zvláštneho tvaru a neviete ako ho zabaliť? Máme pre vás niekoľko tipov, aby si obdarovaný hneď na prvý pohľad všimol, že ste si dali záležať.

Drevená debna s páčidlom WauBox

Jedným z najoriginálnejších a zároveň veľmi zábavným riešením darčekových balení pre mužov je drevená debna WauBox. Túto debnu si môžete zakúpiť a naplniť akýmkoľvek obsahom. Následne drevené veko debny zaklincujete. Vnútorné rozmery debny sú 29,5 x 19,5 x 15 cm, takže sa do nej vojde naozaj všeličo. To čo oslávenca určite poteší je páčidlo, ktoré dostanete spolu s debnou. Jej otváranie bude zároveň skúškou síl obdarovaného a pri vypáčení dreveného veka sa poriadne zabaví. Výhodou drevenej debny je určite aj to, že oslávenec neodhalí čo sa v nej skrýva pred tým, ako vypáči jej veko. Cez drevené steny nič nevidno a je tiež jedno aký má darček tvar. Vy tak môžete mať istotu, že darček bude prekvapením až do poslednej chvíle.

Ak nehľadáte len jedinečné darčekové balenie ale chceli by ste celý originálny darček pre muža, môžete si zvoliť aj z rôznych variantov darčekových debien so skvelým obsahom. Takéto debny sa hodia ako darček k rôznym príležitostiam - či už k narodeninám, na Vianoce, na Deň otcov, či k výročiu. Potešia rovnako mužov všetkých vekových kategórií a obsah debny môžete vybrať podľa oslávencovej chuti.

Darček v novinách

Nechcete na zabalenie darčeku využiť kvietkované či tomu podobné baliace papiere? Darček pre muža môžete pokojne zabaliť napríklad aj do novín. Vyberte ideálne čierno-biele stránky a máte vyhrané.  Ak budete mať šťastie možno natrafíte aj na dvojstránku s nejakým vtipným textom či s tematikou, ktorá sa k oslávencovi naozaj bude hodiť. Vystrihnite si veľkosť podľa potreby a darček potom do novín zabaľte rovnako, ako by ste to robili pri baliacom papieri. Noviny takto aspoň trochu aj zrecyklujete takže toto balenie bude aj ekologické.

Desiatové vrecká ako darčekové balenie

Ak balenie darčekov nie je vašou silnou stránkou a ozdobný papier vždy rôzne skrčíte či krivo nastriháte, máme pre vás tiež rýchly tip. Na menšie darčeky môžete využiť napríklad aj desiatové vrecká. Ich výhodou je, že už samé ako tak držia tvar a vy budete musieť len prelepiť vrch vrecka. Na vrecko môžete niečo kreatívne dokresliť či dopísať, prípadne ho dozdobiť stuhami, vetvičkami či šiškami.