Darček pre muža k 40-tym narodeninám

darcek-k-40tke

Štyridsiatka je poriadnym životným míľnikom a zaslúži si aj poriadny darček. Máme pre vás niekoľko tipov na darček k 40-tke, ktorý poteší každého muža vo vašom živote, či už ide o manžela, brata, kamaráta či otca.

Darčeková debna WauBox s páčidlom

Prvým tipom je darčeková debna WauBox. Drevená debna so skvelým obsahom, ktorá prináša aj nevšedný zážitok. Debnu dostanete aj páčidlom, ktorým oslávenec bude musieť svoju debnu otvoriť. Pri vypáčení zaklincovaného dreveného veka debny tak otestuje aj svoju silu. Otváranie takéhoto darčeku je určite zábavnejšie ako tradičné trhanie baliaceho papiera a oslávenec si ho určite bude pamätať ešte dlhú dobu.

Obsah debny tiež poteší. V debni sa nachádzajú rôzne slané aj sladké pochutiny a fľaša kvalitného alkoholu podľa vášho výberu.

Darčekový poukaz na AirBnb

Ak neviete prísť na to, aký vecný darček by oslávenca potešil a reálne by ho aj vyžil, môžete radšej staviť na zážitky. Vďaka darčekovému kupónu na AirBnb si bude sám môcť zvoliť, čo by chcel vyskúšať. Využiť ho môže buď na ubytovanie alebo na vybrané zážitky po celom svete.

V štyridsiatke je mnoho mužov už aj otcom a s kupónom si bude môcť vybrať, či ho využije na niekoľko hodinový či dňový únik z reality ale pokojne so sebou môže zobrať aj celú rodinu.

Kožená cestovná taška

V štyridsiatke by už muť mohol pôsobiť reprezentatívne. Ak rád cestuje, či chodí na služobné cesty, obdarujte ho kvalitnou koženou cestovnou taškou. Ak tašku chcete ešte vylepšiť, nechajte na ňu vygravírovať monogram oslávenca.

Hodinky

Hodinky sú vhodným darčekom pre mužov v akejkoľvek vekovej kategórií a určite nemusia mať len jedny. Jediné na čo si dajte pozor, aby muž ktorého chcete obdarovať nepatril do kategórie tých, ktorí na svojej ruke nič neznesú. Ak s tým však nemá problém, k 40-tke ho hodinkami potešíte. Typ hodiniek vyberajte podľa toho aký typ muža idete obdarovať. Ak nosí obleky či košele, zvoľte elegantné hodinky. Ak rád športuje, kúpte mu hodinky, ktoré mu odmerajú kroky, tep, spálené kalórie či majú rôzne iné športové funkcie. Ak je to nadšenec technológií, poteší sa smart hodinkám na ktoré si nainštaluje aplikácie podľa svojich potrieb.

Peňaženka

Peňaženku každý muž využíva viac menej dennodenne. Snažte si všimnúť si akú peňaženku nosí ten, koho chcete obdarovať a či nepotrebuje už vylepšiť. Kvalitná peňaženka sa bude hodiť každému mužovi a takýmto darčekom nič nepokazíte. Tiež tu môžete vyberať podľa typu muža od rôznych elegantných dizajnov až po športové peňaženky s logom športového klubu, ktorému fandí.