Ako osláviť výročie aj počas karantény?

Darček vyročia

Výročie svadby, výročie zasnúbenia, či výročie zoznámenia? Takmer všetky páry radi oslavujú svoje výročia. Za bežných okolností je zvykom mnohých párov rezervovať si stôl v dobrej reštaurácií a takto osláviť spoločný čas. Ako však osláviť výročie počas pandémie?

Tipy na oslavu výročia

  • Aj keď nemôžete ísť do reštaurácie, dobré jedlo si nemusíte odoprieť. Jednou možnosťou je jedlo si objednať, avšak príjemné môže byť aj niečo netradičné si doma uvariť. Premyslite si to vopred a nakúpte si ingrediencie, ktoré máte radi. Buď môžete partnera alebo partnerku navareným jedlom prekvapiť alebo skúste variť spolu. Dajte si záležať aj na tom ako budete pri večeri vyzerať. Aj keď budete doma, zabudnite na tepláky. Oblečte si niečo pekné, v čom by ste sa nehanbili ísť ani do lepšej reštaurácie. Zamerajte sa aj na pekné prestretie stola, zahrňte sviečky, pekný obrus, či čokoľvek čo váš deň skrášli.
  • Hlavne strávte čas spolu. Snažte si vyhnúť tomu, že sa rýchlo spolu najete a pôjdete si každý ťukať do svojho mobilu. Vymyslite si aktivitu, ktorú bežne nerobíte. Napríklad si prezrite albumy či fotky v mobile a pospomínajte si čo všetko ste spolu zažili. Pozrite si možnosti online kurzov a skúste spolu nejakú novú vec. Nakúpte si rôzne vína a spravte si vlastnú ochutnávku, alebo vytvorte domáce kúpele. Možností máte veľa doma, len sa zamyslite čo by ste chceli vyskúšať.

 

Darček k výročiu pre muža

Svojho partnera môžete prekvapiť aj menším či väčším darčekom. Ak hľadáte originálny darček k výročiu pre muža, vyskúšajte napr. niektorú z nasledovných možností:

  • Drevená darčeková debna WauBox s páčidlom. Pri otváraní tejto debni sa každý muž zabaví a možno aj trochu zapotí. Na otvorenie dreveného veka debny totiž musí využiť páčidlo, ktoré k debni dostane. Obsah debny tiež stojí za to. Vnútri sa nachádzajú rôznorodé slané aj sladké pochutiny a fľaša kvalitného alkoholu podľa vášho výberu.
  • Švajčiarsky nožík. Je to klasika, ktorá však zvyčajne mužov naozaj poteší a nikdy neviete kedy sa môže hodiť. Vyberte nožík, ktorý má v sebe rôzne komponenty, napr. otvárač na víno, skrutkovač, pinzetu či nožničky. Takýto nožík nezaberie veľa miesta, môžete ho mať vždy pri sebe a využijete ho možno aj vy na rôznych opekačkách , výletoch či pri cestovaní.

Darček k výročiu pre ženu

Ak chcete k výročiu vymyslieť originálnejší darček pre ženu ako kvety, máme pre vás tiež pár tipov:

  • Všetci momentálne trávia viac času doma. Kúpte svojej žene niečo, čím sa doma zabaví. Chcela vždy vedieť maľovať? Kúpte plátno s predmaľovaným obrazom a číslami, ktoré vyfarbí a namaľuje tak svoj obraz. Chcela sa naučiť zdobiť torty tak, ako to robia v najlepších cukrárňach? Kúpte jej online kurz u skvelej cukrárky.
  • Fotoaparát s priamou tlačou fotiek. Máte všetky fotky len v mobile a nikdy si ich poriadne nepozriete? Kúpte partnerke fotoaparát, ktorý fotky okamžite aj vytlačí a budete mať všetky spoločné spomienky aj hmatateľne pred očami.