5 tipov ako odovzdať darček naozaj originálne

netradicne-darceky

Zdá sa vám tradičná gratulácia potrasením ruky a odovzdanie balíka v baliacom papieri nudná? Máme pre vás niekoľko tipov ako odovzdávaniu darčekov pridať trochu šmrncu. Ak vymyslíte kreatívny spôsob ako niekoho obdarovať, určite tak oslávenca prekvapíte a potešíte ešte viac. Ako teda odovzdať darček originálnym spôsobom?

1.    Darček v hlavolame

V dnešnej dobe sa dajú kúpiť rôzne škatuľky, do ktorých sa dá všeličo ukryť, avšak najskôr sa vám ich musí podariť otvoriť. Krabičky sú zároveň hlavolamom a mnohé z nich sa dajú využívať opakovane. Oslávenec sa tak najskôr bude musieť potrápiť aby zistil ako sa dostane k darčeku, ktorý ste mu vložili do hlavolamu a neskôr môže hlavolam využiť aj ako úložný priestor na svoje tajomstvá.

2.    Video či prezentácia k darčeku

Pokiaľ sa nemôžete osobne zúčastniť odovzdávaniu darčeka, nahrajte k nemu video alebo vytvorte prezentáciu a priložte ju k darčeku. Takto môžete originálne zagratulovať aj bez toho aby ste sa osobne stretli s oslávencom a určite to poteší viac ako obyčajný priložený papierik či pohľadnica.

3.    Darčeková debna WauBox s páčidlom

Ďalšou naozaj originálnou a zábavnou cestou odovzdávania darčeku je darčeková debna WauBox. Nebudete potrebovať žiadny nezáživný baliaci papier. WauBox je drevená debna, ktorá sama o sebe vyzerá zaujímavo a obdarovaný človek do poslednej chvíle nevie čo vlastne dostal. Otváranie debny tiež nie je žiadna nuda. K debne patrí páčidlo a jej otváranie je teda poriadna zábava pri ktorej oslávenec vyskúša aj svoju silu a z otvárania bude mať nezabudnuteľný zážitok.

4.    Darček skrytý na bežnom mieste

Pokiaľ nechcete robiť okolo odovzdávania darčeka veľkú ceremóniu ale chcete, aby bol poriadnym prekvapením, nechajte darček skrytý na nejakom mieste kam oslávenec bežne chodí ale nehovorte mu že tam niečo je. Jednoducho len počkajte aký bude prekvapený, keď naňho náhodou natrafí. Túto metódu najskôr využijete pri ľuďoch s ktorými bývate alebo pri kolegoch. Darček nechajte napríklad v poličke kam si odkladá topánky alebo v komode so spodnou bielizňou. Nijakým spôsobom na dané miesto neupozorňujte len si počkajte na tú radosť, keď na obyčajnom mieste nájde prekvapenie.

5.    Darček trójsky kôň

Pri takomto darčeku ide o to, aby ste niečo čo obdarovaného veľmi poteší skryli do obalu, ktorý bude vyzerať úplne nudne. Napríklad vložíte lístky na koncert, či vybraný zápas do knihy, ktorá vyzerá veľmi nudne. Prípadne môžete spojiť aj dva dobré darčeky a vložíte napr. retiazku do vrecka nového svetra či hodinky do ponožiek. Skúsiť to môžete aj naopak a vložiť napr. do krabice od mobilu ponožky, ale týmto spôsobom zrejme oslávenca potešíte menej. Pohrať sa môžete aj s balením a vytvarujete z obalu napr. fľašu a pritom vnútri bude úplne niečo iné.