Výročie svadby: Ako ho osláviť a aké darčeky sa hodia na výročie?

darcek-na-svadbu

Nezáleží na tom, či oslavujete prvé alebo päťdesiate výročie, spôsobov ako ho osláviť doma či vonku existuje mnoho. Máme pre vás niekoľko inšpirácií ako originálne osláviť výročie svadby a aké darčeky sa naňho hodia.

Ako osláviť výročie svadby?

Zabezpečiť, aby vaše výročie svadby bolo výnimočné, je oveľa jednoduchšie, ako by ste si mysleli. Stačí aby ste spolu strávili niekoľko romantických chvíľ. Vyskúšajte napríklad:

  • Romantické sledovanie svadobného videa a prezeranie svadobných fotiek. Začnite večer premietnutím svojho videa. Nie je to však len o obyčajnom pustení videa – pripravte najskôr priestor okolo. Zapáľte sviečky, stlmte svetlá, otvorte si Prosecco a pripravte občerstvenie. Prezrite si aj fotky, prípadne vymeňte fotografie, ktoré máte v rámikoch. Pozrite si aj fotografie, ktoré bežne nevidíte, určite sa pobavíte aj na fotografiách, na ktoré ste zabudli. Pokračovať môžete aj inými fotkami napríklad zo spoločných dovoleniek a zaspomínajte si na všetko, čo ste spolu zažili.
  • Vymeňte si milostné listy (ale neotvárajte ich). Napíšte si listy, ktoré však otvoríte až o rok na ďalšie výročie. Môžete si z toho spraviť aj každoročnú tradíciu a po pár rokoch budete mať krásnu zbierku listov.
  • Naplánujte si zážitky na ďalší rok. Ak sa chcete vyhnúť nude po dlhoročnom vzťahu, naplánujte si čo by ste chceli spolu zažiť v najbližšom roku. Je jedno či pôjde o výlety, kurzy maľovania či koncerty.
  • Spravte oslavu aj pre rodinu alebo kamarátov. Nechcete výročie stráviť sami a preferujete väčšiu spoločnosť? Zavolajte na oslavu aj priateľov alebo rodinných príslušníkov. Ideálne keď zavoláte ľudí, ktorí boli aj na vašej svadbe a môžete si na všetko spolu zaspomínať.
  • Navštívte miesto vášho prvého rande alebo miesto konania svadby. Ako si lepšie spomenúť na všetky pekné momenty ako tým, že navštívite miesto kde sa odohrali? Ak máte tú možnosť navštívte na výročie miesta kde sa udiali vaše najromantickejšie chvíle.

Darčeky na výročie svadby

Okrem oslavy na výročie určite poteší menší aj väčší darček. Máme pre vás tip na originálny darček. Darčeková debna WauBox je skvelým nápadom, ktorý sa na výročie jednoznačne zíde. Debny s Proseccom, vínom ale aj tvrdším alkoholom vám zabezpečia sviatočný prípitok. Navyše obsahujú aj jedinečné slané či sladké pochutiny a tak budete mať po ruke aj občerstvenie pre svoj romantický večer. S debnou si však užijete aj kopu zábavy, keďže ju dostanete s páčidlom. Drevené veko debny môžete spolu vypáčiť, aby ste zistili, čo vás v debne čaká.