Darček pre kolegu

darcek-pre-sefa

Kolegovia sú ľudia s ktorými strávite značné množstvo času, či sa vám to páči alebo nie. Určite je preto príjemnejšie pracovať s ľuďmi, s ktorými máte aj dobré vzťahy. Či už na zlepšenie alebo udržanie dobrých vzťahov sa určite dajú využiť aj darčeky. Ako vybrať originálny darček pre kolegu a pri akých príležitostiach môžete kolegov obdarovať?

Tipy na darček pre kolegu

Kolegov máte určite rôznych. S niektorými sa môžete stretávať aj mimo práce a viete čo ich baví, o iných naopak máte len základné informácie, ktoré si vymeníte pri rýchlej káve vo firemnej kuchynke. Pri rôznych príležitostiach sa však môže stať, že im chcete alebo aj musíte kúpiť darček. Na darček sa často skladá aj celý tím, ale vymyslieť niečo originálne môže byť náročné. Ako vybrať darček, ktorý poteší kolegov aj kolegyne bez ohľadu na ich vek, či záujmy? Máme pre vás skvelý tip na zábavný ale aj praktický darček:

  • Darčeková debna WauBox s páčidlom. Drevená debna, ktorej veko je potrebné vypáčiť priloženým páčidlom zabaví nie len kolegu, ktorého obdarujete ale zasmejú sa určite aj všetci naokolo. Otestovať svoje sily a zistiť aké prekvapenie sa ukrýva vnútri, bude jedinečným zážitkom. Skvelé pochutiny v debni si rád dá každý fajnšmeker.
  • Darčekové koše WauBox. Ak hľadáte menšiu pozornosť ktorá poteší, skvelou voľbou sú aj darčekové koše s limonádami, či výberovými pivami a pochutinami. Každého kolegu poteší, že ste si naňho spomenuli a po práci si vychutnajú oddych pri vychladenom nápoji.

Na aké príležitosti sa hodí WauBox

Ak máte kolegov, ktorým chcete spraviť radosť, môžete tak spraviť napr. pri nasledovných udalostiach:

  • Narodeniny / meniny – sviatky sú samozrejme jedným z najčastejších príležitostí kedy chceme svojich blízkych obdarovať. Nezabudnite na tieto výnimočné dni ani u svojich kolegov.
  • Rozlúčka s kolegom – odchod obľúbeného kolegu pre vás môže byť smutný, avšak posledný deň v práci môžete kolegovi aj pekne spríjemniť. Spojte sa s viacerými kolegami a spravte radosť napríklad darčekovou debnou WauBox. Kolega ktorý darček bude musieť v práci dostať z drevenej debny pomocou páčidla, bude na svoj posledný deň v práci ešte dlho spomínať.
  • Narodenie dieťaťa – ak sa vám kolega pochváli narodením dieťaťa, určite sa poteší keď si pri tejto príležitosti pripravíte aj menší darček. Skvelé občerstvenie, ktoré sa vo WauBoxe nachádza sa navyše v prvotnom zhone s novorodencom určite bude hodiť.
  • Secret Santa – k Vianociam darčeky tiež neoddeliteľne patria. V mnohých firmách sa v posledných rokoch stáva obľúbeným najmä „Secret Santa“. Kolegovia si navzájom vyžrebujú komu kúpia darček. Môže sa vám tak stať, že budete mať obdarovať kolegu, ktorého nepoznáte úplne podrobne. WauBox darčeková debna alebo darčekový kôš je preto ideálnym darčekom, ktorý poteší bez ohľadu na to čo má daný človek rád.