Tipy na vianočné darčeky pre mužov

 vianocny-darcek-pre-muza

Zdá sa vám, že muži nikdy nič nepotrebujú a neviete čo im na Vianoce kúpiť? Zozbierali sme pre vás niekoľko tipov na vianočné darčeky, ktoré potešia vášho partnera, otca, brata, kamaráta aj dedka.

Darčeková debna s páčidlom WauBox

Ak chcete siahnuť po úplne originálnom darčeku, stavte na darčekovú debnu WauBox. Tento darček je zábavný ale zároveň aj praktický. Zaujme už na prvý pohľad, keďže nájsť si pod stromčekom veľkú drevenú debnu nie je úplne obvyklé. Ďalšou zaujímavosťou pri tejto debne je páčidlo, ktoré je jej súčasťou. Otváranie vianočného darčeka sa tak stane poriadnou zábavou. Vypáčenie dreveného veka, aby obdarovaný zistil, čo vlastne dostal bude skvelým zážitkom a zabavia sa všetci ktorí budú toto nevšedné odbaľovanie darčeka sledovať.

Obsah debny je tiež skvelý. Obľúbené slané aj sladké pochutiny budú praktické pri pohostení sviatočných návštevníkov a fľaša kvalitného alkoholu sa tiež sa bude hodiť pri akomkoľvek posedení.

Hodinky

Každú dámu na Vianoce poteší pekný šperk. Ak však chcete potešiť muža, pravdepodobne budú preňho takýmto šperkom hodinky. Typ hodiniek vyberajte podľa toho, čo má chlap pre ktorého sú určené rád. Ak je športovec, vyberte mu také hodinky, ktoré sú vhodné na šport a odmerajú mu počet krokov, či tep. Pre technických nadšencov existuje niekoľko druhov smart hodiniek, ktoré si vie prepojiť s telefónom a má v nich mnohé aplikácie. Alebo choďte cestou tradičných ručičkových hodiniek a dolaďte ich do štýlu, ktorý sa hodí k obdarovanému.

Dokovacia stanica na techniku

Pokiaľ kupujete darček pre nadšenca techniky vlastniaceho smartfón, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá a ďalšie vymoženosti, kvôli ktorým sa mu po byte povaľuje nespočetné množstvo nabíjačiek, určite ho potešíte dokovacou stanicou. Existujú viaceré druhy, buď zvolíte stanicu patriacu k istej značke produktov a na nej sa potom dá nabíjať naraz telefón, hodinky aj slúchadlá. Ďalšou možnosťou je dokovacia stanica do ktorej sa dajú zapojiť napájacie USB káble. Tými si potom môžete dobíjať čokoľvek potrebujete ale na všetko vám postačí len jedna zásuvka.

Karafa a poháre na kvalitný drink

Mužov, ktorí si radi vychutnajú kvalitný drink potešíte aj karafou a pohárikmi do ktorých si svoj obľúbený nápoj nalejú. Vďaka takémuto darčeku si budú môcť vytvoriť svoj barový kút a pitie ich obľúbeného nápoja bude úplne iným pocitom. Ak chcete svoj darček spraviť ešte originálnejším krištáľovú karafu a poháre môžete nechať aj personalizovať a dať na ne vyryť napríklad iniciály obdarovaného.