Romantický Valentínsky piknik s darčekovou debnou WauBox

valentinsky-darcek

Chceli by ste Valentína osláviť originálne? Skúste niečo iné ako rezerváciu v preplnenej reštaurácií a spravte si piknik! Áno Valentín je 14. februára, a teda zvyčajne je vtedy chladnejšie. To však nemusí byť prekážkou, naopak vytvoríte si jedinečný romantický zážitok. A vďaka darčekovej debni WauBox budete mať pre svojho partnera či partnerku aj jedinečný darček, ktorý sa vám na piknik bude hodiť.

Ako a kde spraviť piknik v zime?

Máme pre vás niekoľko tipov, ako zvládnuť príjemný piknik aj v zimnom počasí:

  • Zostaňte v teple – v prvom rade sa vybavte teplým oblečením. Nezabudnite na čiapku, rukavice, deky, či čokoľvek vás vonku zahreje.
  • Nezabudnite na nepremokavú deku. Aby ste vydržali sedieť vonku aj v chladnejšom či vlhšom počasí, určite si na sedenie zoberte podložku, ktorá nepremokne. Ak nemáte priamo nepremokavú piknikovú deku, môžete zobrať aj igelit na ktorý naukladáte obyčajné deky.
  • Miesto na zimný piknik: Ako si vybrať miesto na piknik? Možností máte veľa. Ideálne môžu byť napríklad miesta v okolí ohnísk. Kým v lete sú takéto miesta plné, na Valentína pri ohniskách nikto nebude. Vy si takto môžete spraviť piknik a zohriať sa pri ohni. Ak v poslednej dobre veľa pršalo či snežilo, kúpte si vopred uhlie či brikety. Teplo z ohniska určite oceníte a môžete ho využiť aj na prípravu malého jedla, či horúceho nápoja. Na piknik však kľudne môžete ísť aj do parku, či využiť vlastnú záhradu, fantázii sa medze nekladú.

Čo pripraviť na romantický piknik?

Na pikniku je samozrejme najdôležitejšie občerstvenie. Na Valentína určite poteší aj darček a nejaké prekvapenie. Zaobstarajte si darčekovú debnu WauBoxbudete mať zabezpečený darček, zábavu aj občerstvenie. Veko drevenej debny môžete najskôr spolu vypáčiť pomocou priloženého páčidla. Vnútri nájdete výberové pochutiny, ktoré sa skvele hodia aj na piknik. Pochutiť si môžete na jelenej terine, marhuľovom chutney, olivách, čokoláde, orieškoch a mnohom ďalšom – slanom aj sladkom. K Valentínu patrí aj prípitok o ktorý sa WauBox tiež postará. Vybrať si ho môžete podľa svojej chuti – či už si radšej pripijete vínom, Proseccom alebo sa radšej zahrejete kvalitnou whisky, rumom, slivovicou či iným destilátom. Čo ešte na romantický piknik nezabudnúť?

  • Sviečky – Valentínsku atmosféru dokonale doladia sviečky, ktoré môžete rozostaviť po okolí. Myslite však na to, že budete v prírode a zvoľte také sviečky, ktorými neohrozíte svoju bezpečnosť.
  • Termosku s čajom alebo horúcou čokoládou – teplý nápoj sa vám počas zimného pikniku určite bude hodiť.
  • Servítky – servítky či papierové vreckovky sa vám môžu hodiť k jedlu ale rovnako aj na prípadnú nádchu, ktorá v zime nie je vylúčená.
  • Taniere, poháre, príbory – nezabudnite na základné potreby vďaka ktorým sa najete pohodlnejšie.