Originálna žiadosť o ruku

darcek-novomanzelia

Zásnuby sú momentom, ktorý si obaja partneri chcú pamätať do konca života. Niekto preferuje tento moment prežiť v súkromí, iní ľudia si zas radi užijú pozornosť okolitých ľudí. Možností ako na to je naozaj množstvo, my máme pre vás niekoľko tipov na originálnu žiadosť o ruku.

Žiadosť o ruku v darčekovej debni

Zdajú sa vám obyčajné zásnuby doma s kyticou ruží a krabičkou s prsteňom nudné? Požiadajte o ruku originálne s darčekovou debnou WauBox. Drevená debna s páčidlom určite na prvý pohľad neprezradí, čo sa chystá. Debnu môžete naplniť čímkoľvek, čo sa vám zapáči. Od fľašky Prosecca a obľúbených pochutín, cez spoločné fotografie, či akékoľvek iné spoločné spomienky. Nezabudnite však najmä na prsteň. Debnu takto môžete so sebou zobrať napríklad na piknik, alebo ju darovať doma, či na akomkoľvek inom mieste, ktoré vám vyhovuje. Moment prekvapenia keď sa vaša polovička dozvie, čo sa v debni nachádza bude na nezaplatenie.

Zopakujte si prvé rande

Ďalším originálnym a romantickým gestom, pri žiadosti o ruku je opakovanie prvého rande. Vráťte sa na miesto kde ste sa prvý krát stretli a položte túto dôležitú otázku práve tu. Určite získate plusové body za romantiku.

Zásnuby na snehu

Patríte medzi nadšencov, ktorí milujú sneh a zimné športy? Prečo teda zásnuby nespojiť so svojou obľúbenou činnosťou? Otázku „vezmeš si ma?“  môžete napísať aj do snehu a potom vám už stačí mať po ruke krabičku s prsteňom. Vo veľkých zimných bundách sa táto krabička tiež dá ukryť jednoduchšie ako počas plavkovej sezóny. Ak chcete žiadosť o ruku úplne vyšperkovať, môžete rôzne odkazy napísať do snehu pod lanovkou, v takomto prípade vám však odporúčame dostať sa na ňu medzi prvými.

Požiadajte o pomoc svojho domáceho miláčika

Máte domáce zvieratko, ktoré obaja milujete? Pomôžte si pri žiadosti o ruku a ním. Pripevnite naňho odkaz s veľkou otázkou a vy si prichystajte len prsteň do ruky. Ak svojmu zvieraťu naozaj dôverujete, nič vám nebráni pripevniť k nemu pokojne aj prsteň na nejakej stužke.

Zakomponujte zásnuby do svojej obľúbenej činnosti

Ak vy a vaša partnerka milujete určitú aktivitu alebo šport, zakomponujte zásnuby do času, ktorý spolu strávite touto aktivitou. Z vecí ktoré vás bavia, máte obaja radosť a takéto prekvapenie pri obľúbenej činnosti bude veľmi príjemné.

Dobrodružstvo s hľadaním indícií

Ak máte radi hry, žiadosť o ruku môžete spojiť aj s hádaním indícií a hľadaním pokladu. Táto možnosť môže byť skvelou voľbou najmä ak už máte deti. Indície môžete poskrývať len po svojom byte, či dome ale pokojne zahrňte aj miesta ktoré boli pre váš vzťah dôležité, ako napr. kde ste mali prvé rande alebo si prvý krát povedali „milujem ťa“. Pre ukrytie vášho „pokladu“ sa opäť  skvele bude hodiť aj darčeková debna WauBox.